InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Cesta na dovolenou aneb Jak se vyhnout dezinformacím

    pondělí 20.5 13:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Lidická 1, České Budějovice

  • Lék Dr. Stejskala

    pondělí 20.5 15:00 - Jihočeské divadlo Dr. Stejskala 424/19, České Budějovice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ve Veselí dnes začne další ročník výstavy Umění ve městě

VESELÍ NAD LUŽNICÍ - Dnes v 18 hodin začne za kulturním domem ve Veselí nad Lužnicí vernisáž dalšího ročníku pouliční výstavy Umění ve městě. Sochař Michal Trpák, který tento projekt pro řadu jihočeských obcí odstartoval, je například autorem socholavičky Dialog, která se nachází od loňské výstavy poblíž kulturního domu. Letos venkovní prostor města na soutoku Lužnice a Nežárky ozdobí například Gauč a křeslo s kočičkami od Vojtěcha Trochy a do pouliční výstavy se začleňuje i jezírko za kulturním domem!

Jeho betonové okraje ozdobil grafitti malbou Michal Škapa. Nová díla, která zpestří léto veselským obyvatelům i návštěvníkům města, se představí dnes v 18 hodin a od sedmi pak začne koncert pěveckého sboru Anonym Voice ze Soběslavi - dokonce v jezírku!

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace