Slovácko? Diviš zmizí, Hološko si vzal čas na rozmyšlenou a o Janoška se ještě bude bojovat

Slovácko? Diviš zmizí, Hološko si vzal čas na rozmyšlenou a o Janoška se ještě bude bojovat

Ředitel 1.FC Slovácko Petr Pojezný informoval, že v Uherském Hradišti mění dodavatele sportovního vybavení a americkou společnost Nike střídá německá firma Puma.

"Věřím, že se na sportovním úseku projeví síla dvojice Veliche Shumulikoskiho s trenérem Martinem Svědíkem," nechal se slyšet funkcionář na stránkách fcslovacko.cz.

A co změny v kádru áčka? "O některé naše hráče registrujeme zvýšený zájem, ale my chceme, pokud to bude možné, udržet tým co nejvíce pohromadě, abychom se mohli ve svých přáních posunout výš. Když se objeví sponzoři, objeví se i posily. My jsme tu od toho, abychom makali na tom co tu máme. Drtivá většina hráčů by s námi měla pokračovat dál normálně do přípravy, ale ve fotbale se věci mění každým dnem. Do přípravy se k týmu připojí také navrátilci z hostování Filip Kubala, Emil Tischler a Tomáš Vasiljev. David Machalík se pravděpodobně rovnou zapojí do přípravy s vybraným týmem z druhé ligy," doplnil na webu fcslovacko.cz jeden z čelních představitelů 1. FC.

Na konec to vypadá u dvaatřicetiletého Jaroslava Diviše, jehož hostování v Hradišti vyprší poslední červnový den. Podle Pojezného je vzhledem k věku překážkou výše opce.

A co čerstvě jednadvacetiletý záložník Dominik Janošek, jenž je dlouhodobě vázaný k Viktorii Plzeň, případně slovenský veterán Filip Hološko, jenž se k mužstvu připojil v úvodu letošního roku ze Slovanu Bratislava?

"Janošek odchází do Plzně. Uvidíme, jestli se po přípravě v Plzni znovu neotevře téma, že by pokračoval u nás. My o to velký zájem máme. Hološko si zatím nechal čas na rozmyšlenou," uzařel Pojezný.

Léto Slovácka:

14.6. (pátek) - začátek letní přípravy
18.6. (úterý) – ŠK Slovan Bratislava – 1.FC Slovácko (17:00 - Stadion Malacky)
22.6. (sobota) – MFK Skalica – 1.FC Slovácko (11:00 - Stadion Strání)
24. - 29.6 – Herní soustředění ve Slovinsku (2 až 3 zápasy v jednání)
3.7. (středa) – FK Senica – 1.FC Slovácko (místo a čas bude upřesněn)
6.7. (sobota) – AS Trenčín – 1.FC Slovácko (místo a čas bude upřesněn