InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Festival historických řemesel

    sobota 1.6 10:00 - Hrad Šelmberk Mladá Vožice

    Sobota 1. června a neděle 2. června, pokaždé od 10.00 a 17.00

  • Max Švabinský poprvé v Písku

    sobota 1.6 17:00 - Galerie Dragoun Písek

    Vernisáž výstavy.

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Anketa: Domácí úkoly ano či ne?

Jste v základních školách pro zrušení domácích úkolů?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kovářov po těsné výhře na Hradišti slaví postup do A třídy

PÍSEK/HRADIŠTĚ - V posledním kole nejnižší krajské soutěže na Hradiště zavítal lídr soutěže Kovářov. Ten měl na druhou Mladou Vožici náskok dvou bodů a díky lepšímu vzájemnému zápasu mu k jistotě titulu stačila remíza. Domácí jsou druhý nejlepší tým jarní části a favorita nečekalo nic jednoduchého. Hradiště se však muselo obejít bez svého nejlepšího střelce Marka Valacha, který se zranil v minulém utkání proti Mirovicím, a v ofenzivní činnosti hodně chyběl. Fotbalisté Kovářova nakonec Hradiště udolali rozdílem jedné branky a slaví mistrovský titul. Domácí tým skončil na pátém místě se ztrátou tří bodů na třetí Větrovy.

TJ Hradiště – TJ ZD Kovářov 1:2 (1:1)
Branky: Suk – J. Suchan 2
Rozhodčí: Tesař – Mráz, Kaštánek. ŽK: 2:2 (L. Pichlík, D. Pichlík – Kvasnička, Holub). Diváků: 110
Hradiště: Lapeš – Čejka, P. Valach, D. Pichlík, Tichava – Matějka, Nimburský, Hanus, Suk, Čarek – L. Pichlík
Kovářov: Baštýř – Vlna, Hubička, Kvasnička, M. Suchan, J. Suchan (85. Radosta), Jarošík, Svojše, Bílý (67. Novák), Škoch (33. Faukner), Holub

Hosté šli do vedení po čtvrt hodině hry, kdy zmatku v domácí obraně využil Jakub Suchan a střelou z bezprostřední blízkosti překonal gólmana Václava Lapeše – 0:1. O pár minut později jeden z fotbalistů Kovářova zahrál ve vlastní šestnáctce rukou, ale penalty se domácí dožadovali marně. Vyrovnání přišlo těsně před přestávkou. K přímému kopu z dvaceti metrů se postavil stále ještě dorostenec Matěj Suk a krásnou střelou na zadní tyč obelstil hostujícího brankáře. Po změně stran se hra více srovnala, Hradiště však znovu vykouzlilo chybu, kterou soupeř potrestal. Podruhé se prosadil Suchan – 1:2. Po inkasované brance domácí ztratili lauf a bylo vidět hodně nepřesností. Kovářov se stáhl a čekal na rychlé a často nebezpečné protiútoky. V závěru se na hrot ještě vytáhl nejzkušenější hráč a stoper domácích David Pichlík. Ani tento tah ale ke gólové radosti domácích nevedl. Kovářov na Hradišti vyhrál a může slavit postup do A třídy.

Diskuse k článku - 59 příspěvků
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
« Novější příspěvky 1 2 3 4  | Starší příspěvky »
  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Slyšel jsem že Golub váš nejlepší střelec u vás dostal do držky
    Nechte ty chudáky z Kovářova už být oni se pomlátí mezi sebou

    Vloženo 20.6.2019 23:24:10

    • anonymní čtenář 

      Reagovat

       

      já zas slyšel, že celej váš tým nevydá za jednoho Holuba, chudáci...

      Vloženo 21.6.2019 23:39:17

  • vaclav 

    Reagovat

     

    korupce je a byla jak vzivote tak ve sportu

    Vloženo 19.6.2019 18:41:02

  • Josef Pinta 

    Reagovat

     

    Naposledy se vracím do této diskuze. Chci jen říci všem anonymům. Kdo se stydí za svůj názor podepsat, musím to brát jako plivnutí jedovaté sliny.

    Vloženo 19.6.2019 16:21:16

  • L.M. 

    Reagovat

     

    Viděl jsem téměř všechny zápasy Kovářova na domácím hřišti, nejsem odtud, ani jim nefandím, ale mám to kousek a fotbal mě baví - i ten místní:) Všichni máte pravdu, rozhodčí rozhodně nejdou proti nim a několikrát to bylo už hodně okaté, ale to co probíhá tady na té ,,diskuzi,, už je trochu moc.Rozhodně se jich nebudu zastávat, na A. třídu nemají, fotbalového umu by potřebovali o dost více a většina týmů je také přehrávalo, ale bojovností a velkým štěstím to dokázali většinou zvrátit ( Chyšky-remíza, Větrovy, Mirovice-remíza..). Budu jezdit i příští sezónu, i když se obávám, že tam už to pro domácí tak radostné nebude a tuhle nálepku, která většině týmů slouží jako dobré alibi, jen tak nesloupnou- ať už si za to můžou sami nebo ne. Sportu zdar - toto je pouze můj názor a rozhodně nehodlám s někým debatovat a reagovat.díky

    Vloženo 18.6.2019 11:29:40

    • anonymní čtenář 

      Reagovat

       

      Konečně objektivně zhodnoceno. Rozhodčí Kovářov rozhodně nepoškodili, ale realita je taková, že zápasy si vyhráli sami, žádné zářezy to nebyly. Akorát každý si rád poví, že vlastně v Kovářově prohráli kvůli rozhodčím, ne proto, že zkrátka dal míň gólů.

      Vloženo 18.6.2019 13:09:04

  • No a 

    Reagovat

     

    To je povyku. Kdo umí umí, kdo neumí platí. No tak si uplakanci zaplatili postup... I když možná něco uhráli sami. Všichni (kromě Kovářova) to ví. Děje se to všude. Naštěstí se najdou týmy, které tyto praktiky odmítají. Vojta je bohužel jeden z těch naivních snilku a myslí si že jsou prostě tak dobrý...To se brzy ukáže. Proti KOV jsem měl také možnost párkrát nastoupit a tolik ubrecenejch simulantu jen tak nikde neuvidite...no samej Neymar. Diváci škoda slov...absolutní nesoudnost. Řekl bych že všichni na dokopnych slavili Kovaruv odchod ze soutěže :D fotbalu zdar.

    Vloženo 18.6.2019 09:45:51

« Novější příspěvky 1 2 3 4  | Starší příspěvky »
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace