Noční můry z temnot: Trailer k hororu del Tora je připravený vás vyděsit

Držitel Oscara Guillermo del Toro přichází s novým děsivým příběhem, tentokrát ne jako režisér, ale jako producent a scénárista. Společně s tvůrci několika pokračování krvavého trháku Saw, se pustil do zfilmování knižní předlohy od spisovatele Alvina Schwartze.

Je 31. října, v Americe je tento den známý jako Halloween. Den, kdy se všichni straší, převlékají se za filmové a hororové postavy a děti chodí na koledu. Skupinka mladých studentů se rozhodne zabavit tím, že se půjdou podívat do strašidelného a opuštěného domu. V domě  pak  naleznou starou knihu. I když si myslí, že kniha je jen plná obyčejných děsivých příběhů pro malé děti, vše se změní v okamžiku, kdy si knihu vezmou domů a najednou se začnou objevovat nové a nové příběhy s jejich jmény. Příběhy plný děsivých postav, které mají za úkol zabít jmenovaného v kapitole.

V hlavních rolích se nám představí mladí herci Zoe Colletti, Gabriel Rush, Austin Abrams, Austin Zajur a Natalie Ganzhorn. Na režisérské křeslo se posadil André Øvredal, který stojí za mysteriózním hororem Tajemství smrti slečny Neznámé z roku 2016.

Film Noční můry z temnot uvede společnost Bontonfilm v našich kinech již 8. srpna 2019.