hledat

Tags:

Na další lekci sexismu od královny provokace „The Baddest B*tch“ Triny jsme si museli počkat skoro 10 let

Sdílej

Po planetě se promenáduje spousta nevýrazných dam, které se po převzetí mikrofonu naprsily a domnívají se, že před nimi půlka světa padne na zadek, leč „The Baddest B*tch“ jen jedna a to Trina.

Ta má za sebou velmi dlouhou ̶t̶v̶ů̶r̶č̶í̶ vydavatelskou přestávku. Zatímco svých prvních pět desek dokázala vměstnat do deseti let a měla tak průměr dvě sezony na album, na šestý nosič jsme si museli počkat sakra dlouho…

Už je to totiž skoro deset let, co nabídla své poslední album „Amazin“. S blížícím se finišem června to však přeci jen přišlo a čerstvá novinka „The One“, která je prvním projektem, jenž nevyšel na Slip-N-Side, už se v tuto chvíli hrdě hlásí o pozornost.

Tracklist se nakonec zastavil na 15 tracích. „Najdete tam zábavu, pravdu, růst i zralost,“ vzkázala rodačka z Miami, jež to zamlada táhla s o osm let mladším Lil Waynem a to, že zůstali přáteli také po rozchodu, dokládá jeho účast právě v tracklistu. Dalšími okořeňujícími elementy jsou Nicki Minaj, Dave East, 2 Chainz, Plies, Kelly Price nebo všudybyl Dj Khaled.

Tracklist:
“Intro” f. DJ Khaled
“Get Money”
“On His Face” f. Lightskin Keisha
“New Thang” f. 2 Chainz
“Situation” f. Lil Wayne
“Ride Clean” f. Plies & Boosie Badazz
“BAPS” f. Nicki Minaj
“Feed Me Lies”
“For You” f. Sevyn
“Fuck Boy (Remix)” f. Molly Brazy & Tokyo Jetz
“Photo”
“Can I Live” f. Dave East
“Water” f. Rico Love
“If It Ain’t Me” f. K.Michelle
“Mama” f. Kelly Price

 

Tagy:
Bobby

O rapu píšu od roku 2000, od roku 2003 se tak děje pro bbarak.cz.

  • 1

Diskutuj na Bbarak.cz