ROYAL Fitness SAMK Měsíčník Kladno
ČSAD KLADNO Farmarske trhy Nad Kladnem Klapod
  • Nad Kladnem
  • SAMK
  • SOU a SOŠ Kladno

Na co se můžete tento týden těšit v kladenském kině Hutník

Pondělí, 24. června 2019 07:00

Moderní sál, 4K promítačka, stříbrné plátno a pohodlné sedačky, to je kladenské kino Hutník, které v této podobě nabízí každý týden nezapomenutelný divácký zážitek při sledování kvalitních filmů. Stačí si jen vybrat, na co se chcete podívat, koupit si popcorn a zakoukat se do děje.

Na co se můžete tento týden těšit v kladenském kině Hutník (Foto: KL)

Namátkou vybíráme film, který byste rádi viděli

PONDĚLÍ:

X-Men: Dark Phoenix – X- Meni čelí nejhroznějšímu a nejsilnějšímu nepříteli, který pochází z jejich vlastních řad.

X- Meni čelí nejhroznějšímu a nejsilnějšímu nepříteli: Jean Grey, která pochází z jejich vlastních řad. Během vesmírné záchranné mise Jean téměř zemře, ale když se vrátí domů, zjistí, že ji neznámá vesmírná síla udělala silnější, ale zároveň mnohem nestabilnější. Zrodila se Dark Phoenix.

Když skupina X-Menů vyrazí na celkem rutinní záchrannou misi na oběžné dráze k ohrožené posádce raketoplánu, zdá se, že mají vše pod kontrolou a operace probíhá zdárně. Ale zdání klame. Jean Grey (Sophie Turner) je zasažena neznámou a smrtící kosmickou silou, která ji promění v jednoho z nejsilnějších mutantů. I s podporou ostatních X-Menů Jean zápasí nejen se svou nově nabitou a nestabilní silou, ale i se svými osobními démony.

ÚTERÝ:

Ženy v běhu – Komedie o ženách, které se nebojí vyběhnout štěstí naproti

Věra (Zlata Adamovská) prožila s Jindřichem báječný život a je pevně rozhodnutá splnit jeho poslední přání – zaběhnout maraton! Emancipovaná a rázná matka tří dcer v tom nevidí žádný problém. Prostě si trasu rozdělí na čtyři díly a zdolají těch více než 42 kilometrů jako rodinná štafeta. Žádná z nich sice dosud neuběhla ani metr, ale do startu přece zbývají tři měsíce a trenér Vojta (Vladimír Polívka) připravil skvělý kondiční plán. Stačí jen začít.

STŘEDA:

Yesterday

Ještě včera všichni znali Beatles. Dneska si ale jejich písničky pamatuje jediný člověk. Toho by měl využít. Dvě legendy britského filmu, oscarový režisér Danny Boyle a scenárista legendárních komedií Richard Curtis, spojili síly a natočili originální a hravou komedii o muzice a lásce.

Velmi neúspěšný písničkář Jack (Himesh Patel) chce pověsit kytaru na hřebík, protože ať dělá, co dělá, poslouchá ho jenom nejlepší kamarádka Ellie (Lily James). Pak ho ale v důsledku chvilkového záhadného globálního zatmění porazí autobus. A to zcela změní nejen jeho život a způsobí i jednu hudební katastrofu. Když se Jack vylíže ze zranění a na párty konané na počest jeho uzdravení zabrnká na kytaru Yesterday od Beatles, nestačí se divit reakcím svých přátel, kteří se chovají, jako by jednu z nejznámějších písniček všech dob slyšeli poprvé v životě. Mohl by to být nepovedený fór, kdyby se stejně nechovalo vyhledávání na internetu. Beatles jako by nikdy neexistovali a Jack vycítí příležitost. Stačí, když si vybaví všechny pecky legendárních Brouků z Liverpoolu, a svět mu rázem bude ležet u nohou. A ono to funguje! Dokonce tak dobře, že i slavný Ed Sheeran (hrající ve filmu sebe sama), který vezme Jacka jako předskokana na své turné, uzná, že ten klučina odnikud je mnohem talentovanější než on. Radost Jackovi kalí jen dvě „drobnosti“ – vědomí, že se dopouští celosvětového podvodu, a ztráta Ellie. Ta má pocit, že by ho konečně měla přestat milovat, když je to celou dobu jednostranné, a se zlomeným srdcem ho pošle do L. A. natočit nejlepší desku všech dob. Jenže když zpíváte o tom, že k životu stačí láska („All you need is love“), může vám to najednou dost změnit priority. Britské filmové legendy Danny Boyle a Richard Curtis mají hodně společného. Oba stvořili filmy, které patří k tomu nejlepšímu, co v ostrovní kinematografii vzniklo. Danny Boyle získal Oscara za Milionáře z chatrče a natočil kultovní Trainspotting a jeho pokračování, Richard Curtis je zase podepsaný pod těmi nejlepšími romantickými komediemi jako Čtyři svatby a jeden pohřeb, Notting Hill nebo Láska nebeská. Co mohlo vzejít z takové spolupráce? „Je to předvídatelně nepředvídatelná komedie plná skvělé muziky,“ slibuje scenárista Curtis.

ČTVRTEK:

Annabelle 3 – Vítejte zpět ve světě filmu V zajetí démonů

Annabelle 3 je třetím pokračováním velmi úspěšné hororové série scénáristy a producenta Jamese Wana, ve kterém se opět potkáváme s neblaze proslulou panenkou poprvé představenou ve filmu „V zajetí démonů“.

Ed a Lorraine Warrenovi kdysi bezpečně uložilli démony posedlou panenku za posvěcené sklo v místnosti s dalšími artefakty zla a přizvali kněze, aby úkryt zpečetil požehnáním.

Kdo mohl ovšem tušit, že Annabelle probudí zlé duchy v blízkosti a svět zažije další děsivý útok temných sil.

PÁTEK:

Muži v černém: Globální hrozba – Svět se sám nezachrání. Přichází pokračování slavné fantastické rodinné komedie.

Muži a ženy v černém vždycky chránili Zemi před šmejdem z vesmíru. Ve svém novém dobrodružství čelí dosud největšímu globálnímu ohrožení: zákeřnému dvojímu agentovi v organizaci Mužů v černém.

SOBOTA:

Godzilla II Král monster Ať žije král!

Po celosvětovém úspěchu filmů „Godzilla“ a „Kong: Ostrov lebek“ uvidíme v kinech v červnu příštího roku další kapitolu z filmového monstrsvěta: „Godzilla II Král monster“.

Ve výpravném akčním dobrodružství se Godzilla střetne s jedněmi z nejznámějších monster v historii popkultury.

Nový film sleduje osudy kryptozoologické agentury Monarch, jejíž členové změří síly s armádou obrovských monster, včetně impozantní Godzilly. Ta se střetne s gigantickou radioaktivní můrou Mothrou, kaiju Rodanem a také svým největším nepřítelem, trojhlavým Kingem Ghidorahem. Když tyto předpotopní druhy, které byly doposud pokládány za pouhé mýty, opět ožijí, začnou bojovat o nadvládu a samotná existence lidské rasy tak visí na vlásku

NEDĚLE:

Psí poslání 2 – Některá přátelství jsou věčná.

Některá přátelství jsou věčná a to i v pokračování celosvětově úspěšného rodinného filmu Psí poslání. Ve filmu Psí poslání 2, nalezne milovaný pes Bailey nový smysl života. Naváže pevné pouto s těmi, které zbožňuje, a společně se vydají na místa, která si nedokázali ani ve snu představit.

Tak začíná Baileyho dobrodružná cesta několika životy naplněnými láskou, přátelstvím, věrností a také několika fakt skvělými drbáními na bříšku.

CELÝ PROGRAM KINA HUTNÍK NAJDETE ZDE:

Autor: (red)



  1. video

    Již zítra Kladno hází, mítink plný atletických hvězd, Sletiště v Kladně

  2. zprávy

    Učitele/ky na 1. stupeň, uklízečku a pomocnou kuchařku, přijme ZŠ škola ve Svárově s tradicí od roku 1905

  3. pozvánka

    V Kladně na Sletišti se koná Den dětského úsměvu, již po patnácté

  4. video

    Kouzlo přírody a tajemství města, nová výstava v galerii nemocnice Kladno

  5. krimi

    U nehody autobusu s osobním vozem zasahovali kladenské složky IZS

  6. krimi

    Muž z Kladna chtěl ušetřit za svoz odpadu, zničil si auto a řešili ho strážníci

  7. zprávy

    Nábor hrdinů v Kladně, můžete zachránit lidský život

  8. video

    Na SOŠ a SOU zažili sladké dobrodružství s Mirkou van Gils Slavíkovou

  9. pozvánka

    Májová tančírna s Michalem Padevětem, Tanec a zábava, to bude páteční večer v kladenském Kině Sokol

  10. zprávy

    Redakční výběr toho, co vám možná tento týden v Kladenských listech uteklo

  11. zprávy

    Srdcem pro Nelinku, spousta zábavy pro děti i dospělé pokračuje dnes ve Vinařicích na hřišti

  12. krimi

    Zloděj v Kladně byl dopaden díky spolupráci občanů, strážníků a policistů

  13. video

    Kladno ocenilo své sportovce, Kaberle se stal legendou, sportovcem města je Krsek, video

  14. video

    Ohlédnutí za požárem v Auto Kelly očima hasičů, oficiální zpráva, foto, video

  15. krimi

    Černý démon úspěšně unikal strážníkům v Kladně

  16. zprávy

    Rozsáhlý požár kladenské firmy Auto Kelly vyšetřují kriminalisté

  17. video

    Vyhrajte vstupenky, legendární kapela Flamengo míří do Kladna vystoupí v kině Sokol už v sobotu

  18. pozvánka

    Kam o víkendu i po něm, kultura, sport, zábava i poučení. Vyberte si v naší nabídce

  19. zprávy

    Jarní výstava drobného zvířectva ve Slaném přináší i změny v parkování

  20. zprávy

    Vyprodaný sál Kina Sokol v Kladně zažil úžasný koncert Anety Langerové