Pardubice testují 3 kmenové hráče Plzně a jednu mladou naději Slovácka

Pardubice testují 3 kmenové hráče Plzně a jednu mladou naději Slovácka

Druholigové Pardubice, které pustily na hostování do Karviné svého nejlepšího střelce Michala Petráně, zahájily před pár dny letní přípravné období hned s trojicí kmenových hráčů Viktorie Plzeň.

Ve městě dostihů a perníku jsou nyní na testech Michal Hlavatý, Lukáš Pfeifer i Lukáš Pihrt, jenž už dokázal skórovat v prvním přípravném měření sil proti Dukle. První dva jmenovaní už navíc druholigové boje znají z trikotů Táborska a Sokolova, kde byli zapůjčeni.

Ze Slovácka navíc zkouší prorazit na stadionu na Vinici také další perspektivní mladík Michal Kohút. V současném kádru trenéra Jiřího Krejčího tak jde najít 21 hráčů do pole a 4 brankáře...

"S účastí na prvním tréninku jsme spokojení, věřím ale, že kádr ještě dozná nějakých změn. Víme, kde nás tlačí bota a na to se musíme zaměřit. Potřebujeme koncového hráče, musí to být čistokrevný útočník. Pokusíme se to místo zaplnit z vlastních zdrojů, když to nepůjde, budeme muset někoho získat," citoval web fkpardubice.cz slova stratéga, jehož svěřenci se v dalších duelech střetnou s Jabloncem, Sigmou, Trenčínem, Jihalvou či Uničovem.

Východočeskému kormidelníkovi zatím chybí zraněný tandem Vojtěch Čmelík a Dominik Fusek.