InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Výlet s knihovnou do okolí Volyně

    Úterý 14.5 11:20 - Strakonice – sraz na autobusovém nádraží

  • Vernisáž výstavy obrazů Rudolfa Riedlbaucha

    Úterý 14.5 17:00 - Muzeum Středního Pootaví

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ledenice zbrojí ve velkém, další posilou zkušený Ondřej Švarc

LEDENICE – Pátý tým loňského ročníku déčkové skupiny I. B třídy ohlásil další posilu – po Jakubu Čermákovi, o jehož příchodu z Borovan jsme už informovali, rozšíří řady Ledenic také všestranný obránce Ondřej Švarc z Nové Vsi-Brloha. Švarc začínal s fotbalem v českobudějovickém Dynamu. Odtud se po pěti letech přesunul do SKP České Budějovice, kde vydržel až do konce dorosteneckého věku. V mužích pak dále hrál fotbal za FK Spartak Kaplice, rok byl v Jankově a poslední sezony hájil barvy zmíněného FK Nová Ves-Brloh. „Z rodinných důvodů jsem toho poslední rok moc neodehrál, takže jsem nad možností přestupu z Brloha uvažoval delší dobu. Když mě trenér Jindra oslovil, popovídal jsem si s ním o mé situaci a domluvili jsme se. K dispozici budu až na pár zápasů celou sezonu,“ uvedl v tiskové zprávě klubu nováček v ledenickém mužstvu. Jeho příchodu nahrálo, že se právě do Ledenic přestěhoval.


A co říká na druhou posilu svého mužstva trenér Stanislav Jindra?
„Ondra nám hodně pomůže a jsem rád, že se jeho příchod podařilo dořešit. Má za sebou hodně zkušeností a očekávám od něj zklidnění i zkvalitnění hry. V obraně bude platným hráčem a naši mladí kluci se od něj mohou hodně naučit," těší se na novou spolupráci.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace