Překvapivý obrat u Borhyové: ZPÁTKY U EX-PARTNERA | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Překvapivý obrat u Borhyové: ZPÁTKY U EX-PARTNERA

Lucie a Niko Papadakis
Lucie a Niko Papadakis (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek)

Před časem si nemohli přijít na jméno, nyní jsou společně na dovolené. Lucie Borhyová vzala obě své děti a vyrazila za otcem jejího syna Lucase Nikem Papadakisem. Znamená rodinná dovolená velký návrat?

Z letního románku se stal vztah, ze kterého dokonce vzešlo miminko. Před několika lety se Lucie Borhyová při focení na Krétě seznámila s podnikatelem Nikem Papadakisem a byla z toho láska. Problém však nastal, když Lucie nečekaně otěhotněla. Movitý podnikatel si totiž dítě asi nepřál a moderátorka byla nešťastná. Ačkoliv se k ní prý Nik nechoval hezky během jejího těhotenství, nakonec spolu nějakou dobu zůstali i po narození syna Lucase. Jejich vztah však krachl.

„Snažila jsem se dělat maximum, abychom žili jako plnohodnotná rodina. To se ale nikdy nestalo. Bohužel jsem si vyslechla věci, jež jsou pro ženu, která zjistí, že je v jiném stavu, úplně nejhorší,“ pověděla kdysi Lucie. Podnikatel dělal prý moderátorce také velké nepříjemnosti v době, kdy začala randit s Michalem Hrdličkou, se kterým má dceru Lindu. Dlouho všechno fungovalo tak, jak jsme se dohodli. Ale od doby, co vešlo ve známost, že mám nového partnera, se něco změnilo. Takže nás teď asi čeká soud o nové vymezení péče o syna. Cítím v tom Nikovu snahu dělat problémy,“ tvrdila kdysi hvězda TV Nova.

Společná dovolená

Nyní to vypadá, že válečná sekera je zakopána a mohlo by jít dokonce i o víc než o rodinnou dovolenou. „Byli všichni společně v Řecku. Lucka, její obě děti a Niko. V jeho hotelu,“ sdělil eXpres.cz dobře informovaný zdroj. Nutno dodat, že s Borhyovou k moři nevyrazil její aktuální partner Michal Smečka. Že by snad dostal zákaz?!

 Lucie Borhyová prozradila recept na věčné mládí a úsměv: Energií mě nabíjejí děti! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
libormer
7. 8. 2019 • 10:03

Je tak úžasná, že s ní nikdo nevydrží žít ani měsíc. Chudáci tátové těch jejích dětí. To bude výchova... Ale hlavně že je to naše "sluníčko" při večerním čtení černé kroniky.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.