InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Vernisáž výstavy obrazů Josefa Synka se křtem monografie

    neděle 19.5 16:00 - Muzeum, Blatná

  • Vlastivědný výlet na Pravětínská lada

    neděle 19.5 7:40 - Volyně – sraz na náměstí Svobody

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Písecké házenkářky jsou i po druhém kole bez prohry

PÍSEK - Písecké házenkářky vstoupily do nového ročníku nejvyšší česko-slovenské soutěže nad očekávání dobře. V prvním kole přivezly překvapivou remízu z palubovky pražské Slavie a ve druhém se představily v obloukové hale svým příznivcům vítězstvím s nováčkem soutěže z Hodonína. Vítězství se sice nerodilo lehce, náročná trenérka Písku Kateřina Keclíková nebyla s výkonem svých svěřenkyň spokojená, ale dva body do tabulky se počítají. Střelecky držela svůj tým s osmi góly Hana Kvášová, dařilo se i Michaele Součkové, která přidala šest branek a na pivotu Veronice Benešové, která se trefila pětkrát. V důležitých momentech podržely i obě brankařky, které si rozdělily utkání přesně na polovic. V první půli předvedla několik kvalitních zákroků Lucie Preslová, ve druhé se v rozhodujících momentech utkání přidala i Regina Kržová. A to ještě na lavičce zůstala nemocná pivotka Alena Stellnerová, která se spojkou Hanou Kvášovou tvoří hodně úderný tandem.

Sokol Písek - HK Hodonín 27:25 (14:11)
Sestava a branky Písku: Preslová, Kržová - Hauserová 2, A. Velková, Merglová, E. Svobodová, Benešová 5, B. Velková 1, Stellnerová, Součková 6, Pešková 2, Kubišová 3, Kvášová 8
Nejvíce branek Hodonína: Kalinová 9/5, Cholevová 6, Poláchová 4
Rozhodčí: Opava, Válek. Sedmimetrové hody: 0/0 – 6/6. Vyloučení: 3:2

Ve středečních papírových Píseckých postřezích duel zhodnotí trenéři obou celků a své postřehy z branky přidá i Lucie Preslová. Po prvním domácím utkání pohovoří i největší písecký fanoušek v rubrice Okem fandy.

Diskuse k článku - 1 příspěvek
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • Bibi 

    Reagovat

     

    Kvalitní zákroky brankářky Kržové! Má lepší postřeh.

    Vloženo 8.9.2019 13:26:41

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace