Hlavní navigace

Katka Pavlíčková: Jen blázen zahodí možnost propagovat se zdarma na Instagramu

24. 9. 2019
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Kateřina Pavlíčková
Sociální sítě obecně nabízí skvělé šance, jak zpropagovat značku, produkt či službu. Jak správně uchopit Instagram? Dozvíte se v podcastu Podnikatel.cz.

I přesto, že je v České republice k mání Facebook či Instagram několik let, stále se najde velké procento podnikatelů, kteří nemají ani páru, jak je v podnikání využít. 

Hostem podcastu Podnikatel.cz je specialistka na vybrané sociální sítě Kateřina Pavlíčková, která učí podnikatele a firmy, jak se prezentovat na Facebooku a Instagramu. Veškeré postupy nejprve se svým týmem testuje a následně předává svým klientům takové informace a údaje, ze kterých pro svůj obor vytěží maximum.

Jak Instagram v propagaci pomáhá, v jakých konkrétních oblastech podnikání, jak s ním efektivně pracovat a v čem dělají ti, kteří tuto sociální síť už používají, největší chybu? Odpovědi na tyto otázky a celou řadu dalších si poslechněte v podcastu Podnikatel.cz. 

FOTOGALERIE: Kateřina Pavlíčková jako specialistka na vybrané sociální sítě podnikatelům radí, jak s nimi efektivně pracovat. 

Čtěte více: 

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).