Marcela Káňová a Roman Kyral jmenováni partnery advokátní kanceláře CÍSAŘ, ČEŠKA, SMUTNÝ

Tisková zpráva | Praha 31. 9. 2019 – Advokátní kancelář CÍSAŘ, ČEŠKA, SMUTNÝ rozšířila své vedení o dva nové partnery. Marcela Káňová a Roman Kyral dosud působili jako vedoucí právních týmů a na svých pozicích dlouhodobě dosahovali vynikajících výsledků. Marcela Káňová se nyní zaměří na rozvoj agendy veřejných zakázek a hospodářské soutěže, Roman Kyral pak na veřejnoprávní klienty kanceláře.

Marcela Káňová v pozici partnera bude především komplexně rozvíjet tým specializovaný na veřejné zakázky, hospodářskou soutěž a veřejnou podporu. V kanceláři CÍSAŘ, ČEŠKA, SMUTNÝ pracuje od roku 2015, předtím několik let vedla odbor na Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže. Díky svým zkušenostem z praxe ve spojení s bohatou publikační a přednáškovou činností dnes patří mezi přední odborníky v této oblasti. 

Roman Kyral se specializuje na právní poradenství vrcholným představitelům územní samosprávy.
Je expertem na otázky odpovědnosti členů zastupitelstev a správy městských a krajských společností. Ve své více než dvanáctileté praxi v kanceláři úspěšně poskytoval právní služby i v miliardových sporech týkajících se nakládání s městským majetkem. Roman Kyral v roli partnera převezme odpovědnost za další rozvoj těchto specifických právních služeb.

CÍSAŘ, ČEŠKA, SMUTNÝ je jednou z největších a nejstarších advokátních kanceláří v České republice. Komplexní právní poradenství poskytuje tým téměř 100 odborníků. Za více než 26 let působení na českém právním trhu si vydobyla reputaci profesionální a spolehlivé advokátní kanceláře, která patří k významným představitelům české advokacie.