InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Koncert žáků Marie Homolkové

    středa 22.5 17:00 - ZUŠ – Hrad, Strakonice

  • Posezení s harmonikami

    středa 22.5 18:00 - Hospoda Myslivna Dražejov

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Milevsko ve třetí části ztratilo dobře rozehraný zápas. Veselí si odvezlo všechny body

MILEVSKO – Po čtrnáctidenní přestávce zaviněné odloženým zápasem v Písku proti Radomyšli se hokejisté Milevska uplynulou sobotu vrátili zpátky do kolotoče krajské ligy zápasem proti Veselí, které za sebou také nemá bůhvíjaký vstup do sezony. Hokejky tak zkřížili sousedé ze středu tabulky, kteří mají mnohem vyšší ambice. Ještě po druhé třetině byli hokejisté Milevska blízko třetímu vítězství v řadě, když ubránili i dlouhou dvojnásobnou přesilovku soupeře pět na tři a vedli 2:1. Hostující Lokomotiva, za kterou nastoupil také Tomáš Fencl, jenž zahájil ještě letošní sezonu v Milevsku, ale postupně přikládala pod kotel a ve třetím dějství třemi góly obrátila výsledek v neprospěch domácích svěřenců trenéra Michala Štycha – 2:4.

Domácí Milevšťáci doplatili zejména na zbytečné fauly a také neproměněné množství gólových šancí za stavu 2:1. Další zápas sehrají vzduchotechnici v sobotu od 17 hodin doma proti Hluboké nad Vltavou.

• 6. kolo – sobota 26. října
HC Milevsko 2010 – TJ Loko Veselí nad Lužnicí 2:4 (2:1, 0:0, 0:3). Branky a nahrávky: 6. Milan Čunát (Bílek), 16. Petřík (Pouch) – 7. Bárta (Mikeska), 44. Klimeš (Nehoda, Mikeska), 49. Bárta (Koláček, L. Míchal), 57. J. Benda (Klimeš). Rozhodčí: Šperl – Bušta, Soukup. Vyloučení: 6–6. Využití: 0–1. V oslabení: 0–0.

Milevsko: Marek Čunát – Jíška, Bouška, Hastrman, Milan Čunát, Havran, Pletka – Radosta, Šimák, Hamerle – Bílek, Müller, Fořt – Petřík, Pouch, Jelínek.

Veselí nad Lužnicí: Dvořák – Koláček, Fencl, Nehoda, J. Benda, L. Míchal, Štěcha, Čančura – Bárta, Mikeska, Syrovátka – Klimeš, R. Benda, Vlach – J. Míchal, Dušák, Kratochvíl.

Diskuse k článku - 3 příspěvky
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • Pepan 

    Reagovat

     

    Michal to začíná dávat dohromady prý i tréninky začínají mít hlavu a patu trénuje se víc než v minulé sezoně. Jen ve třetí třetině se projevila špatná letní příprava kluci už nemohli. Jinak výborný Čunát v bráně. Snad to bude lepší a lepší

    Vloženo 27.10.2019 08:18:43

    • Jarda 

      Reagovat

       

      Hlavne aby nebylo uz konec sezony, nez to da dohromady

      Vloženo 27.10.2019 23:17:22

    • nick 

      Reagovat

       

      Souhlasím, že hra se zlepšuje, ale s tím gólmanem moc nesouhlasím, žádnou střelu neudrží a o tom čtvrtém gólu radši ani nemluvím. Špatně se hraje klukům, když vědí, že za sebou nemají jistotu, už aby se vrátil Pino, snad se to pak zvedne ještě víc. A další věc mě také zaráží, proč nedají v nějakém zápase šanci ukázat se druhému gólmanovi.

      Vloženo 29.10.2019 09:55:29

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace