Poslední zápas v říjnu nám přálo počasí a tak jsme se mohli těšit na zajímavý fotbal. V první půli jsme byli aktivnější, vytvořili jsme si více příležitostí, proměnit jsme ale dokázali pouze jednu. Branka padla po krásné spolupráci ve středu pole, kde přišla kolmice na Karla Holečka, který nechytatelně proměnil. Další šance jsme již nedokázali dotáhnout do konce a jelikož v první půli fungovala obrana dobře, poločasový výsledek byl pro nás 1:0

V druhé půli jsme zcela přenechali hostům tempo hry a vyklidili jsme pozice. A byli jsme logicky potrestáni, za tuto neaktivitu se dostalo Kladno do několika šancí a jednu z nich proměnilo, po akci na pravé straně, kde centrovaný balon před bránu a nikým nebráněný útočník zakončil. V těchto chvílích nás držel skvělý Toma v bráně. I přes tuto naší statickou fázi, jsme si dokázali vytvořit opravdu brankové příležitosti (Kostka, Dvořák, Junek). A tak zápas dospěl do penalt, kde jsme byli šťastnější.

Musíme jednoznačně zlepšit koncovku, ta nás stojí body. Gratulujeme Karlovi Holečkovi k jeho první soutěžní brance v našem dresu. Děkujeme fanouškům za podporu.

 

SK Kladno – FK Meteor Praha VIII 1 : 1(0 : 1) p.k. 4 : 5

Branky: 66. Pospíšil – 22. Holeček

R: Babka O. – Vrchota J., Eibl L.

DS: Brož M.

ŽK: 2 – 1

Diváci: 190

FK Meteor Praha VIII

Toma – Sůra, Rada, Frohna, Slavata – Ezeala, Budějský (79. Schulz), Holeček, Dvořák – Kostka (72. Junek), Novotný. Trenér: J. Fíček.