InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Seniorský klub - Betty McDonaldová

    Čtvrtek 23.5 9:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Čtyři Dvory, Emy Destinové 46, České Budějovice

  • Tvořivý rok - ubrouskování

    Čtvrtek 23.5 16:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Čtyři Dvory, Emy Destinové 46, České Budějovice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tvrdý direkt! Spartak dostal od Radomyšle půltucet

Brankář Radomyšle Richard Kříž byl pro hokejisty Spartaku v pondělí nepřekonatelný. Domácí se netrefili ani do prázdné branky a marně se ho pokoušel propálit i Oliver Pánek (vpravo). , Autor: Josef Janda

Brankář Radomyšle Richard Kříž byl pro hokejisty Spartaku v pondělí nepřekonatelný. Domácí se netrefili ani do prázdné branky a marně se ho pokoušel propálit i Oliver Pánek (vpravo).     Autor: Josef Janda

SOBĚSLAV - Závěrečný zápas k oslavám 90 let soběslavského hokeje obstarala ve sváteční pondělní večer dohrávka 6. kola krajské ligy mužů. Podobně jako Old Boys Spartaku Soběslav podlehla i výstavní skříň soběslavského hokeje. V souboji s Radomyšlí vyšli svěřenci trenéra Davida Pánka poprvé v sezoně gólově naprázdno a zahodili i ty největší šance, kdy spolehlivě míjeli prázdnou branku.

 

Domácí pokazili hned vstup do zápasu, kdy po první třetině museli dotahovat tříbrankové manko. Marný boj s Radomyšlí vzdal na začátku třetí části gólman Jiří Dvořák, který po dvou rychlých gólech pustil za stavu 0:6 do klece kolegu Jakuba Balouna. Po prohře se Spartak propadl v tabulce o dvě příčky až na 7. pozici. V příštím kole pojede Soběslav k prestižnímu duelu do Veselí nad Lužnicí.

OLH Spartak Soběslav – TJ Sokol Radomyšl 0:6 (0:3, 0:1, 0:2), branky a nahrávky: 1. Řehoř, 12. Vlk (Brož), 15. Vlk (Burkoň, Krůček), 36. Řehoř (Brož), 42. Gába (Stauber, Řehoř), 42. Fríd (Vlk, Volf), rozhodčí Květoň – Bělohlav, Zedníková, vyloučení 2:8, bez využití, 190 diváků.

Soběslav: J. Dvořák (42. Baloun) – Kanov, T. Tržil, Kubeš, Hubáček, V. Pánek, Čížek – Hák, Žákovský, Hraňo, Píha, J. Škoda, Zajíc, O. Pánek, Kaisler, Slabý, Himpan, Novák, Kučera.

Radomyšl: Kříž – Procházka, Šafář, Hřebíček, Vejda, Kulvejt, Burkoň, M. Škoda – Fríd, Jungbauer, Slavík, Stauber, Gába, Řehoř, Volf, Krůček, Vlk, Brož.

Ve středečním Týdeníku Táborsko přineseme další podrobnosti. Trenér Soběslavi David Pánek zmíní, co rozhodlo o prohře Spartaku. Proč se jeho svěřencům nepodařilo vstřelit ani gól? Jak hodnotí přesilovky? Mohly se na výsledku podepsat oslavy 90 let soběslavského hokeje?

Trenér Radomyšle David Míka prozradí, kudy vedla cesta k jednoznačnému vítězství. Kdo z jeho týmu velmi dobře zahrál? A jaké má s Radomyšlí letos ambice?

Diskuse k článku - 1 příspěvek
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    To se Radomyšl dostal z té sračky z minulého týdne nějak rychle, neměly mlaďáky z Písku, tak výmluva.

    Vloženo 30.10.2019 06:16:28

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace