Jako správkyně jeho majetku a financí toho o zpěvákovi ví možná mnohem víc než leckteré jeho milenky a přítelkyně. Jaroslava Herzerů pro Karla Gotta pracovala téměř 25 let.

„S Karlem jsem měla jiný styl: smlouvy s pořadateli si podepisoval sám, aby mě někdy nemohl podezírat z toho, že jsem si vzala něco, co mi nepatří. I když i to se potom samozřejmě po našem rozchodu stalo. Jeho peníze pro mě ale byly posvátné a nevzala bych si od něj halíř, řekla v rozhovoru pro eXtra.cz Herzerů, která i přesto byla obviněná z toho, že Slavíka okrádala.

„Třikrát do týdne jsem od Karla slyšela, že dře, a nic za to nemá. Na podnikatelský účet, který měl v bance, nechodil, jen si ode mě nechal posílat peníze na osobní účet. Vůbec to nekontroloval, i když jsem na něj naléhala, ať si hlídá, jestli mu peníze přišly, nebo ne. To slíbil, ale nedělal to,“ tvrdí účetní. 

„Před Ivanou si pak stěžoval: ‚Vy mi nic nedáte!‘. Ta holka musela být zoufalá. Určitě si říkala, že Karel jezdí koncert za koncertem, a nic z toho nemá. To byla ale jeho hra. Takový byl. Pak se tomu zasmál, ale semínko pochybnosti už zůstalo zaseto, vysvětlila, kde vznikly fámy o tom, že Gotta obrala o peníze a proč ji Ivana podezřívala.

Paní Jaroslava popřela, že by Karel někdy měl finanční problémy, naopak vydělával a žil, tak jak si zasloužil. Rád dopřával nejenom sobě, ale i blízkým. Ale ke svým exmilenkám prý přehnaně štědrý nebyl, jak se kdysi šuškalo.

Chcete celou knihu takového čtení? Koupit můžete na online iKiosek – vaší eshop trafice. Objednáte-li dopoledne, máte zítra doma ve schránce.

Kniha Navždy božský je v prodeji za 99 Kč.
Autor: Blesk

VIDEO: CELÝ ZÁZNAM: Zádušní mše za Karla Gotta (†80): Obřad plný slz hvězd

Video
Video se připravuje ...

CELÝ ZÁZNAM: Zádušní mše za Karla Gotta (†80): Obřad plný slz hvězd Česká televize