Mladí badmintonisté z Mostu bodovali

0
3096
Držitelé bronzových medailí z Českého Krumlova. Foto: BK Baník Most

Družstvo Severních Čech badmintonistů věkové kategorie do 11 let (U11) se výborně prezentovalo na celostátním turnaji regionálních výběrů Czech Talent Český Krumlov. Dařilo se i dalším mladým hráčkám a hráčům.

Ve složení Kryštof Sůva (Vesec), Marcel Marek, Monika Niedermayerová (oba Ústí nad Labem), Jan Bleyer, Tereza Grznárová a Veronika Burdová (všichni BK TJ Baník Most) vybojovalo krásné 3. místo. O bodové zisky se postarala především dívčí polovina týmu. Zvítězil Výběr Prahy.

Součástí akce byl i turnaj jednotlivců. Mezi dívkami suverénně vyhrála Tereza Grznárová z Mostu, která během turnaje neztratila ani jeden set.

Starší věkové kategorie soutěžily v Ústí nad Labem a v Liberci. Při Grand Prix „C“ U13 si z dvojice členů Baníku Most Anna Portová a Matěj Trup lépe vedla Portová, která byla bronzová v singlu a s Nelou Fenclovou (SK Prosek Praha) zvítězila ve čtyřhře.

Z oblastního přeboru U17 v Ústí nad Labem přivezli hráči Baníku Most bronzové medaile, Tereza Burdová ze singlu, Vojtěch Hošek a Jan Port z deblu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!