Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Závodník Karel Abraham truchlí: Při nehodě přišel o kamaráda!

Šéf Abrahamova fanklubu tragicky zahynul! Fanoušci pláčou.
Šéf Abrahamova fanklubu tragicky zahynul! Fanoušci pláčou.  (Autor: Facebook)
Aktualizováno -
4. listopadu 2019
19:31
Autor: VaB - 
4. listopadu 2019
18:01

Přední český motocyklový závodník Karel Abraham (29) přišel o blízkého přítele. Tragicky zahynul předseda jeho fanklubu Jiří „Doča” Dočkal. Potvrdil to na svém facebooku sám pilot MotoGP, podle něhož šlo o nehodu.

„Je mi strašně líto, co jsem se dnes dozvěděl. Při tragické nehodě přišel o život můj dlouholetý kamarád a šéf fanklubu Jiří ‚Doča‘ Dočekal. Vůbec nevím, co mám napsat,” uvedl zdrcený závodník.

Jiří Dočkal zemřel v noci ze soboty na neděli v Brně. "V sobotu ve 2:45 nám oznámil projíždějící řidič, že na ulici Chironova narazil do ležící osoby. Zatím není zřejmé, zda to byla příčina úmrtí šestačtyřicetiletého muže. Okolnosti jeho úmrtí dál zjišťujeme," uvedl policejní mluvčí Petr Zámečník. Mluvčí jihomoravských záchranářů řekla, že muž zemřel ještě před příjezdem záchranky. "Zraněná osoba zemřela ještě před příjezdem našich posádek. Utrpěla zranění neslučitelná se životem," řekla Michaela Bothová.

„Děkuji ti moc za všechno, co jsi pro mě a všechny fanoušky kdy udělal. I když jsem to možná nedával najevo tak, jak bych měl, vždy jsem si toho moc cenil, protože jsem věděl, kolik úsilí jsi do toho dával. Budeš nám tu moc chybět," píše dál. 

Abraham se k smrti svého kamaráda vyjádřil z okruhu Separ, který leží nedaleko města Kuala Lumpur. Nedělní závod Grand Prix Malajsie měl věnovat právě zemřelému Jiřímu.

europa ( 5. listopadu 2019 06:43 )

Karel Abraham, hmm, to je ten šikula, který jezdí vždycky až ve třetí desítce? Pročpak nejde dělat něco jiného, když tohle evidentně vůbec neumí?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání