VÝBĚR SOUTĚŽE
1. FUTSAL LIGA ZPRAVODAJSTVÍ
Rss kanály
Vytisknout

V úterý opět k obrazovkám: Interobal hostí Helas

V úterý opět k obrazovkám: Interobal hostí Helas

Chcete vidět v akci jediný dosud neporažený ligový tým? Pak vám stačí v úterý večer usednout k televizním obrazovkám! Česká televize totiž na svém programu ČT Sport od 20:15 hod. nabídne ke sledování souboj plzeňského celku s Helasem Brno.

Brněnskému Helasu se na venkovních hřištích v aktuální sezóně VARTA futsal ligy nedaří, nezískal ve třech venkovních zápasech ani bod. Ale když se podíváte na jména soupeřů, na jejichž palubovkách se Brňané zatím představili, poznáte, že se není co divit: Chrudim, Slavia, Sparta. A ani dnes v utkání na hřišti druhého týmu tabulky nečeká tým trenéra Galii snadná role.

Plzeňský trenér Kopecký nemůže počítat se zraněnými Rešetárem a brankářem Němcem. I proto domácí ví, že Helas není snadným soustem. „Helas bude určitě kousavý soupeř," míní domácí opora Tomáš Vnuk. "Musíme využít domácí prostředí k tomu, abychom si připsali další tři body. Budeme si muset dát pozor zejména na Davida Cupáka, který Helas táhne,“ vysvětluje lídr tabulky aktivity nejvyšší soutěže.

Utkání začíná v úterý 19.11.2019 ve 20:15 hod., sledovat ho můžete na programu ČT Sport, případně vám ho přiblíží textový online na serveru Onlajny.com.

19. listopadu 2019 - Radek Klier | Foto:
Komentáře na téma: V úterý opět k obrazovkám: Interoba ...
celkem 0 komentářů
 

 Komentáře k článkům mohou vkládat pouze přihlášení uživatelé. Registrace

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace