Roudnický vánoční strom se rozsvítí už tuto neděli
Zdroj: www.roudnicenl.cz
Co se chystá

Roudnice nad Labem - Roudnický vánoční strom je již na svém tradičním místě uprostřed Karlova náměstí. V následujících dnech bude ozdoben a v neděli 1. prosince v 17.00 hod. ho společně, za doprovodu Podřipského žesťového kvintetu a zpěvu dětských sborů, slavnostně rozsvítíme.

Dnes v dopoledních hodinách Roudnické městské služby pokácely a přes most na Karlovo náměstí přivezly letošní vánoční strom. Přibližně desetimetrový a téměř padesátiletý smrk letos městu věnoval pan Jiří Raab z Lounek. Strom byl upevněn na své tradiční místo a ve středu pracovníci technických služeb začnou s jeho výzdobou.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru