Muzeum Vysočiny Jihlava zve na výstavu Krajina mýma očima

Na závěr starého roku a začátek roku nového do Kavárny Muzeum připravilo Muzeum Vysočiny Jihlava výstavu jihlavského fotografa Františka Štohanzla pod názvem Krajina mýma očima.

Autor je členem Fotoklubu Polná a dlouhodobě se věnuje krajinářským fotografiím. V tomto roce již absolvoval autorskou výstavu v jihlavské nemocnici a (stejně jako již řadu let) se zúčastnil tradiční fotosoutěže Photographia natura, kterou vyhlašuje Muzeum Vysočiny Jihlava. I letos má na stejnojmenné výstavě několik snímků.

Pro výstavu Krajina mýma očima připravil sérii fotografií, jež vznikly v posledních dvou letech a na několika lokalitách zaznamenávají průřez rokem - tedy od jara až do zimy a od detailu do celé krajiny.

Výstava bude v Kavárně Muzeum (na Masarykově náměstí 55 v Jihlavě) přístupná od pondělí 9. prosince 2019 až do neděle 19. ledna 2020.

Turistickelisty.cz informovala Dana Oberreiterová, Muzeum Vysočiny Jihlava


(lh,turistickelisty.cz,foto Muzeum Vysočiny Jihlava)

PF 2024

29.12.2023 11:15:15

Všem spolupracovníkům, čtenářům a dalším přátelům přeje v roce 2024 vše dobré, pevné zdraví a štěstí nebýt nikdy v nesprávnou dobu na nesprávném místě za redakci webu TuristickeListy.cz autor ...