Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

CelebrityZábava

Česko Slovensko má talent 2019 zná vítěze osmé série, stala se jím Margaréta Ondrejková!

Po třech měsících castingových bojů, těžkém rozhodování skvěle sehrané poroty ve složení Jaro Slávik, Jakub Prachař, Diana Mórová a Marta Jandová, profesionálním provázení pořadem Lujzou Garajovou Schramekovou a Davidem Gránským a živém přenosu známe vítěze. Osmým vítězem ČSMT se stala Margaréta Ondrejková. Ale ještě se můžete těšit na speciální sestřih toho nejlepšího z letošního ročníku.

Česko Slovensko má Silvestra uvidíte v úterý 31. prosince v 19.00 na Primě.
Vítězství v osmém ročníku největší talentové soutěže Česko Slovensko má talent a výhru 50 000 eur si odnáší zpěvačka Margaréta Ondrejková, která zvítězila nad dalšími sedmi silnými finalisty. V dramatickém souboji porazila mladého zpěváka Samuela Rychtára a třetí Volhu Safronovou s malováním pískem. Čerstvě 16 letá Margaréta se dostala do finále díky zlatému bzučáku od Jara Slávika. Gratulujeme!

Nehoda finalistů
Poprvé v historii Česko Slovensko má talent musel odstoupit jeden účastník finále. Bohužel během zkoušky na přímý přenos došlo k nehodě akrobatického duo Katya a Nikita. Pád Katyi, který je při takovýchto vystoupeních běžný, vyřadil tuto dvojici z boje o vítězství v letošním Talentu. Katya je sice v pořádku, ale po zdravotní prohlídce lékař nedoporučil dnešní vystoupení. Malí akrobaté z Ukrajiny, ale nemusí smutnit – porota je poslala rovnou do finále ČSMT 2020.

Zdroj: FTV Prima

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *