Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno 21°C

Náctiletý úchyl! Mladíka zatkli za masturbování v oddělení hraček před matkou a jejím malým synem

Muž v oddělení hraček masturboval před matkou a jejím synem.
Muž v oddělení hraček masturboval před matkou a jejím synem.  (Autor: Police Winter Haven)
Autor: shp - 
17. prosince 2019
13:48

Nebohá matka z Floridy se stala terčem útoku úchyla při vánočním nakupování. Když v supermarketu ve městě Winter Haven vybírala hračky, začal před ní a jejím dvanáctiletým synem masturbovat Elias Flor (19). Jeho nechutné chování zachytila kamera.

K incidentu došlo ve známém supermarketu Walmart. Flor si vyhlédl v oddělení hraček matku s dítětem a sexuálně na ně zaútočil. Žena neměla zpočátku žádné tušení, co se v obchodě děje, protože k ní úchyl přistoupil zezadu.

Oplzlý útok zezadu

Rozepnul si kalhoty, vytáhl svůj penis a přistoupil k oběti zezadu na dosahu ruky. Flor masturboval až do doby, než ejakuloval na kalhoty oběti (její zadek),“ citoval web The Smoking Gun policejní zprávu.

Nejhůře nesl oplzlý zážitek dvanáctiletý chlapec, který viděl to, čeho měl být jeho zrak ušetřen. „Byl viditelně rozrušený,“ uvedli policisté. Úchylovo řádění natočila kamera v obchodě. Podle záznamu se ho podařilo identifikovat.

Úchyl zůstává ve vazbě

Flor byl brzy zatčen a umístěn do vazby na kauci ve výši v přepočtu přibližně 580 tisíc korun, kterou dosud nikdo nesložil. Obviněn je z několika trestných činů včetně nevhodného chování před dítětem mladším 16 let. Příště si snad svého kašpárka nechá v kalhotách.

PPP150W ( 17. prosince 2019 14:37 )

Aspoň si, vy hňupe přečtěte, kde se to stalo, vy pirátská strano.

nika70 ( 17. prosince 2019 14:01 )

Tak to je humus. Bych se zblila. Uříznout mu ho hajzlovi a vytetovat mu na čelo, že je úchyl.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání