Trvalý přestup byl můj hlavní cíl, má radost Ladislav Takács | SK Slavia Praha
Více

Trvalý přestup byl můj hlavní cíl, má radost Ladislav Takács

Slavia po půlročním hostování z Mladé Boleslavi uplatnila přestupní opci na Ladislava Takácse.

Po půlročním hostování se vedení Slavie rozhodlo uplatnit opci na trvalý přestup Ladislava Takácse. Administrativní formality jeho přestupu z Mladé Boleslavi budou dokončeny v lednu 2020.

„Přestup mi udělal ohromnou radost. Byl to můj hlavní cíl, se kterým jsem do Slavie šel, změnit hostování v trvalý přestup. Je to pro mě motivace k tomu pracovat dál, pomáhat Slavii a stát se plnohodnotným hráčem SK Slavia Praha,“ těší Ladislava Takácse uplatnění opce.

Ladislav Takács posílil sešívané řady na konci letního přestupního období, začátek jeho angažmá mu ale znepříjemnilo zranění, které ho na několik dlouhých týdnů vyřadilo ze hry. Svůj soutěžní debut si za slávistický A-tým odbyl až 2. listopadu v domácím utkání proti Baníku Ostrava na pozici stopera. 

Od té doby naskočil celkově do 7 soutěžních utkání, během kterých stihl dát jednu branku. Kromě 5 ligových startů si připsal i dvě utkání ve skupinové fázi Ligy mistrů, a to v domácím zápase proti Interu Milán a ve venkovním duelu proti Borussii Dortmund. Kromě toho nastoupil v rámci návratu po zranění ve dvou případech i za B-tým v České fotbalové lize.

Aktuálně

B-tým se stal mistrem ČFL skupiny A

2. 6. 2024
Jedno kolo před koncem soutěže si slávistická rezerva zajistila, díky výhře 5:4 nad rezervou Budějovic, místo v play off o postup do druhé nejvyšší soutěže. O branky se postaral David Pech, Jan Trédl, Lukáš Vorlický a vlastním gólem hostující brankář Volek.

Do Slavie přichází trenér Jiří Žilák

1. 6. 2024
Mládežnická akademie posiluje trenérský úsek. Na pozici šéftrenéra kategorií U17, U19 a B-týmu přichází dlouholetý trenér mládežnických reprezentací Jiří Žilák.

463 tisíc pro vozíčkáře. Slávisti podpořili Českou asociaci paraplegiků

31. 5. 2024
Kabina A-týmu se rozhodla podpořit lidi po poranění míchy a prostřednictvím Nadačního fondu Slavie přispěla částkou 463 556,- Kč. Tento významný příspěvek pomůže České asociaci paraplegiků při nákupu speciálního vozidla pro tréninkové pracoviště Hvězdný bazar, které je určeno pro lidi s hendikepem.

Další články