Konec roku je tady. Není nic lepšího, než ten Nový rok oslavit se svými blízkými. Ne všechny celebrity ale oslaví konec uplynulého roku se svým protějškem. Pojďme se v dnešním článku podívat na to, pro které páry z řad slavných byl rok 2019 posledním společným, ať už jde o rozchod či rozvod.

-reklama-


Katie Holmes a Jamie Foxx

FOTO: Skyler2018 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Holmes začala s Foxxem randit zhruba rok po jejím rozvodu s Tomem Cruisem. Poslední rok se okolo nich točily spekulace, zda bude dítě nebo svatba. Nakonec ani jedno, po šestiletém vztahu přišel rozchod. Pár informaci zveřejnil v létě, údajně spolu ale nebyli již několik měsíců.

Adele a Simon Konecki

Aktuálně jedna z nejúspěšnějších a nejlépe placených zpěvaček Adele se na jaře rozešla se svým manželem Simonem Koneckim. Manželství trvalo celkem 4 roky a mají spolu syna. Tiskové prohlášení o rozpadu manželství oznámili jejich mluvčí Benny Tarantini a Carl Fysh.

Irina Shayk a Bradley Cooper

View this post on Instagram

Brad & Irina 😍💝 #BradleyCooper #IrinaShayk

A post shared by Bradley Cooper (@bradleycooper__original) on

Tento pár se dal dohromady před čtyřmi lety. Mají spolu dvouletou holčičku Leu, kvůli které se snažili poslední měsíce vztah zachránit, i když podle dostupných informací již visel na vlásku. Rozchod oznámili na jaře tohoto roku. Nyní řeší, kdo dostane dceru do péče.

Zachary Quinto a Miles McMillan

Hvězda Star Treku Zachary Quinto žil s o dvanáct let mladším modelem šest let. Stihli si pořídit společný byt, psy a dokonce mluvili i o svatbě. Nějakou dobu se již spekulovalo, zda jsou ještě spolu, než v únoru tohoto roku pár ohlásil oficiálně rozchod.

Emma Roberts a Evan Peters

Poznali se zhruba před 7 lety při natáčení filmu Adult World a následně se potkávali při natáčení seriálu American Horror Story. Jejich vztah měl od začátku dramatický průběh a tak se často objevovali na stránkách bulvárních plátků. Od žádosti o ruku, přes zásnuby, jejich zrušení, obvinění z nevěry a následné usmíření až po úplný rozchod, který přišel tento rok v březnu. Oba již mají nové partnery.

Pamela Anderson a Adil Rami

FOTO: Domine Jerome/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Hvězda Pobřežní hlídky se zamilovala do o osmnáct let mladšího francouzského fotbalového obránce Adila Ramiho a dokonce se za ním přestěhovala do Francie. Pár se poprvé setkal v Monaku na Grand Prix v květnu 2017. Letos v červnu Anderson na svém Instagramu zveřejnila informaci o rozchodu a uvedla důvod, že Rami žil dvojí život.

Miley Cyrus a Liam Hemsworth

FOTO: Reprofoto YouTube

Tento pár se dal dohromady při natáčení filmu Poslední píseň. V květnu 2012 oznámili zásnuby, aby je v září 2013 zrušili. Opět se k sobě vrátili po delší pauze a to v lednu 2016. Půl roku na to oznámili, že se opět zasnoubili. Ještě to není ani rok, co proběhla jejich svatba. 23. prosince 2018 se vzali, ale jejich manželství nevydrželo a po 7 měsících zveřejnili, že se rozcházejí.

-reklama-