InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Brunch Na Zavadilce – kulinářská akce amatérských kuchařů

    neděle 12.5 10:00 - Podskalí – Strakonice

  • Tomáš Kvapilík: Mozaika vztahů – společenská beseda

    neděle 12.5 19:00 - Kavárna Železářství U Šulců, Blatná

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lokomotiva dostala od lídra devět branek

Veselská Lokomotiva podlehla vedoucímu Pelhřimovu 5:9. , Autor: Josef Janda

Veselská Lokomotiva podlehla vedoucímu Pelhřimovu 5:9.     Autor: Josef Janda

VESELÍ NAD LUŽNICÍ – Po vánoční přestávce nastoupili hokejisté veselské Lokomotivy v sobotu večer k těžkému utkání krajské ligy proti vedoucímu Pelhřimovu. Hosté ztratili v průběhu sezony jediný zápas a opět prokázali svou kvalitu. Veselští se dostali v první třetině poprvé a naposledy do vedení, ve druhé části už vládli Pelhřimovští. Domácí se snažili být favoritovi rovnocenným soupeřem a využili i tři přesilovky, jenže podobně úspěšný byl i soupeř. Hostům pomohl k vítězství pěti body Filip Kasalý (2+3), v domácím dresu nasbírali čtyři body Martin Klimeš (2+2) a Radek Benda (1+3). Pelhřimov tak jede dál svou suverénní jízdu, Lokomotiva prohrála už potřetí v řadě a pomalu ji čeká pobyt na hranici osmičky.

 

TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí – HC Pelhřimov 5:9 (2:2, 1:3, 2:4), branky a nahrávky: 6. Klimeš (R. Benda), 15. J. Benda (Klimeš, R. Benda), 40. Klimeš (R. Benda, J. Benda), 46. R. Benda (J. Benda, Klimeš), 49. Arnold (Nehoda) – 3. F. Kasalý (Martin Hadrava, Marek Hadrava), 16. F. Kasalý (Vysloužil, Kopic), 28. Kopic (F. Kasalý, Vysloužil), 35. Kopic (D. Kasalý, Vysloužil), 39. Siřiště (Šulák, D. Vrátný), 42. Martin Hadrava (Marek Hadrava, Bříza), 43. Svoboda (Kopic), 51. D. Kasalý (F. Kasalý, Svoboda), 54. Svoboda (F. Kasalý), rozhodčí Jílek – Soukup, Tuháček, vyloučení 9:8, navíc Vlach (Veselí) 10 minut, využití 3:3, v oslabení 1:0, 200 diváků.

Loko Veselí: F. Dvořák (43. Vokůrka) – Koláček, Kadlec, Nehoda, J. Benda, L. Míchal, Krampl – Arnold, Mikeska, Dušák, Klimeš, R. Benda, Vlach, Bárta, Syrovátka, Kratochvíl, Novák.

Pelhřimov: Jíra – Bříza, J. Vrátný, Zadražil, D. Kasalý, Doubek, Hráček, D. Vrátný – F. Kasalý, Martin Hadrava, Marek, Hadrava, Svoboda, Votápek, Kopic, Moucha, Siřiště, Šulák, Vysloužil.

Ve středečním Týdeníku Táborsko přineseme další podrobnosti. Trenér Lokomotivy Josef Vachulka přiblíží, na co před utkáním svůj tým připravoval. V čem byl podle něj rozdíl mezi soupeři? Co říká na pokles družstva v tabulce?

Obránce Lokomotivy Marek Koláček se zamyslí nad defenzivní činností mužstva. Šlo přesilovky Pelhřimova bránit účinněji?

Trenér Pelhřimova Josef Lukašík zmíní, čeho se před duelem ve Veselí bál nejvíc. Co se mu na výkonu jeho svěřenců nelíbilo? A jaké má s Pelhřimovem v sezoně cíle?

Diskuse k článku - 1 příspěvek
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    hosi z Veseli,uz aby zamrzla reka,ta je pro vas ne nejaky stadion

    Vloženo 5.1.2020 18:45:46

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace