Zapomeňte na řasenku. Díky prodloužení řas budete stále upravená a krásná

Dlouhé a husté řasy neskutečně rozzáří každý obličej ženy. V porovnání bez řasenky a s řasenkou je to vždy obrovský rozdíl. Ne jedna žena by chtěla mít neustále takový dokonalý a svůdný pohled jako po nalíčení. Zejména tedy ráno, u vody, na dovolené a při dalších různých příležitostech. Navíc ne všechny mají to štěstí a ani sebelepší řasenka jim nevykouzlí oslnivý pohled jako mrkací panenka. Řešení je jednoduché. Prodloužení řas je ideální volbou pro ženy, které chtějí být kdykoliv upravené nebo jsou se svými přírodními řasami nespokojené.

Pouze profesionální prodloužení řas splní očekávání

Prodloužené řasy už nejsou pouze výsadou celebrit, ale může si je dopřát opravdu každá z vás. Dnes je v podstatě běžné, že na ulicích potkáte ženy, které tomuto kouzlu propadly, aniž byste poznala, že nosí umělé řasy. Pakliže se prodlužování provede vkusně a s citem, může působit velmi přirozeně, avšak oslnivě. Mnohé dámy se bohužel obrací na nesprávné osoby a pak je výsledek často k zamyšlení. Místo přirozených, dlouhých a hustých řas mají na svých víčkách nepravidelné trsy, „pár chlupů“ či dokonce smetáky. Přitom se stačí obrátit na odborníky a nedělat unáhlená rozhodnutí v podobě prvního salónu, na který narazíte.

Zajděte si na profesionální prodlužování řas v Olomouci i vy a poznejte na vlastní kůži, kolik výhod tato procedura přináší.

Jaké jsou výhody prodloužených řas?

V prvé řadě už bylo řečeno, že po cca hodinovém zákroku, kde i zrelaxujete, budete mít naprosto úchvatný pohled. Vaše tvář dostane daleko atraktivnější ráz. Bez nalíčení vám už nikdo neřekne, že vypadáte, jako kdybyste byla nemocná. Vy si nebudete připadat jako nevýrazná, šedá myška a samozřejmě si toho všimne i okolí. Zkrátka získáte krásný výraz ihned po probuzení, který bude přetrvávat. Další výhodou je úspora času. Odpadá vám dlouhé trávení času u zrcadla, kde jste se snažila vykouzlit několika vrstvami řasenky alespoň trošku pěkný efekt. Sama jste možná častokrát řešila, jak vypadat „normálně“ hlavně u vody, v sauně, na dovolené u moře, kde vás ne vždy zachrání voděodolná řasenka. V případě, že si necháte udělat prodloužení řas, budete si užívat veškerých aktivit bez starostí.

Z jakých metod lze vybírat?

V Body Factory, kde prodloužení řas v Olomouci provádějí, si můžete vybrat hled z několika metod. Nejvyužívanější je klasická, tedy lepení řasy na přirozenou řasu. O 50 % lehčí jsou kašmírové řasy, které se rovněž lepí stylem řasa na řasu. Budí přirozenější dojem. Novinkou jsou Light volume řasy, u kterých je hlavním cílem šetrné zhuštění. Umělé řasy jsou přitom lehčí, užší a jemnější. Předností tohoto způsobu je také to, že prodloužení déle vydrží, avšak efekt je stále velmi přirozený.

Jak často chodit na doplnění?

Možná vás napadá i otázka, jak často je potřeba na doplnění docházet? Záleží na tom, jak moc a jak často vám budou řasy vypadávat. Takže další návštěva kosmetického studia je individuální záležitostí. Obecně se další doplnění provádí po 3 – 5 týdnech.

Myslíme si, že jakmile jednou zkusíte a uvidíte ten rozdíl, už nebudete chtít jinak. Jen je opravdu nutné vybrat správnou osobu nebo salon.

Zdroj fotografií: bfolomouc.cz

Leden 16th, 2020 redaktor: