Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyWU-13

Mladší žákyně porazily chlapce Zelenče

Skórovaly Ondračková, Kožuriková a Trachtová

Sdílet

Mladší žákyně Sparty Praha nastoupily k dalšímu utkání zimní ligy mladších žáků na Xaverově. Soupeřem jim byli chlapci ze Zelenče.
Utkání bylo od samého začátku vyrovnané. Sparťanky se snažily hrát svoji kombinační hru, výborná Zeleneč útočila svými protiútoky. Více šancí si však vypracovala Sparta, která však v dobrých šancích zklamala a dobré šance neproměnila.
Bylo vidět, že se hraje první utkání, protože v některých fázích hráčkám docházely síly, ale svou bojovností tento nedostatek odstranily. V bráně působila výborná Zuzka Kožuriková, v obraně odehrály dobrý zápas Holubová s Březinovou.
V záloze odvedla výbornou práci Anežka Marínská. V útoku sváděly souboje Trachtová a Němečková. Pochválit ale musíme všechny hráčky. Vedení se ujala Sparta po výborné přihrávce Adély Trachtové a dorážce Adély Ondračkové.
Zelenči se však podařilo do poločasu vyrovnat svým důrazem. Ve 2. poločase se hra neměnila. Oba týmy podaly bojovný výkon. Sparťanky však ke konci zápasu vstřelily dvě branky a radovaly se z konečného vítězství 3:1.
Komentář: “V utkání se střetly dva kvalitní týmy, zápas byl vyrovnaný. Bylo na výkonu děvčat znát, že se jedná o první utkání, protože docházely děvčatům v některých fázích zápasu síly. Svou bojovností je však srovnaly. Chyběla větší kvalita v zakončení. Mrzí nás zranění Lucky Chumanové, která do utkání vstoupila velmi dobře. Dobrý výkon podaly Zuzka Kožuriková, brankařka a střelkyně jedné z branek i pomoc Anežky Marínské. Byl to dnes dobrý kolektivní výkon všech.“
AC Sparta Praha – Zeleneč 3:1 /1:1/
Střelkyně: Ondračková, Kožuriková, Trachtová
Sestava: Kožuriková, Holubová, Březinová, Marínská, Chumanová, Němečková, Blechová, Ondračková, Lesáková, Trachtová, Daníčková

Další novinky