InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Ivana Říhová: Muzeum v proměnách času (1967-2024) – historická přednáška

    Úterý 21.5 17:00 - Strakonice, Šmidingerova knihovna

  • Klub deskových her

    Úterý 21.5 18:00 - Čajovna Na Půdě, Strakonice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Milevsko je po demolici Vajgaru jednou nohou v play off

MILEVSKO – Druhé vítězství v řadě si připsali hokejisté Milevska v důležitém sobotním utkání 20. kola proti Vajgaru Jindřichův Hradec. Přestože domácím chybělo hned devět hráčů sestavy – z toho šest beků, takže musel naskočit i trenér Michal Štych, předvedli velmi dobrý výkon a po přesvědčivé výhře už se zdá, že přece jen proklouznou do vyřazovací části. Devátý Vimperk totiž v souběžně hraném utkání podlehl Veselí nad Lužnicí 5:9, takže na něj drží osmé Milevsko už čtyřbodový náskok. Do konce základní části zbývají dvě kola, hrát se tedy bude ještě o šest bodů. Nyní jedou vzduchotechnici na led suverénního Pelhřimova, který s největší pravděpodobností za pár týdnů vyzvou v prvním kole vyřazovací části. Mají tak ideální možnost trochu nahlodat psychickou pohodu sebevědomého soupeře. Poslední kolo pak Milevšťáci doma přivítají Krumlov. Devátý Vimperk hraje ještě na Hluboké a doma se Strakonicemi.

HC Milevsko 2010 – HC Vajgar Jindřichův Hradec 8:3 (1:1, 3:0, 4:2). Branky a nahrávky: 8. Kadilák (Radosta), 31. Suchan (Hamerle, Bouška), 32. Fořt (Suchan, Šimák), 40. Pouch (Šimák), 44. Bouška (Kadilák), 44. Fořt (Reindl, Šimák), 50. Reindl (Šimák, Kadilák), 59. Bouška (Kadilák, Müller) – 2. Pucher (Brázda), 53. Lazorišák, 54. Lazorišák (Havelka).

Milevsko: Panec – Bouška, Jíška, Hamerle, A. Hájek, Štych – Kadilák, Šimák, Müller, Pouch, Reindl, Fořt, Radosta, Suchan.

Jindřichův Hradec: Kouba (50. Pachmann) – Kocar, Popelka, Ištvánik, Jon, Dúška – Brázda, Pucher, Lazorišák, Havelka, Tržil, Štrajt, Aarts, Ondřej, Gurka, D. Košťál, Jasanský, J. Košťál.

Samotné utkání proti Vajgaru přitom pro milevské hokejisty nezačalo vůbec dobře. Hned ve druhé minutě zchladil domácí publikum svou brankou veterán a bývalý slovenský reprezentant Peter Pucher. Milevsko dokázalo do konce první třetiny Štěpánem Kadilákem alespoň vyrovnat. Další góly pak dlouho nepadaly, byť domácí vzduchotechnici nastoupili do druhé třetiny velmi aktivně a outsidera přehrávali. Rozhodující úder přišel v polovině utkání. Milevsku dodali náskok dvěma slepenými góly Jakub Suchan s Jiřím Fořtem. Ještě v poslední minutě druhé části pak navýšil už na 4:1 Václav Pouch.

Ani třetí třetinu ale tentokrát domácí soubor nepodcenil. Naopak pokračoval v aktivitě, dobře se pohyboval v útočném pásmu a soupeře držel na velký distanc od své branky. Během 15 vteřin ve 44. minutě přidali další branky Petr Bouška a podruhé Jiří Fořt, zanedlouho se pak pěknou střelou na bližší tyč prosadil i Jan Reindl. Zápas se tak rázem proměnil v exhibici – 7:1. Až poslední minuty za rozhodnutého stavu domácí lehce podcenili, čehož dvěma krásnými projektily mimo dosah brankáře Michaela Pance využil vajgarský Ota Lazorišák – 3:7. Poslední gólová tečka za sobotním večerem ale patřila opět vítězům. Na konečných 8:3 stanovil výsledek při přesilové hře v 59. minutě opět Petr Bouška, na jehož tvrdý volej od modré čáry přímo pod víko neměl gólman šanci zareagovat.

Další zajímavosti přineseme ve středečním tisku. Utkání zhodnotí domácí trenér Michal Štych, který se musel kvůli absenci šesti obránců zase zapsat do sestavy a nazout brusle. Na rozhovor jsme si pak přizvali autora čtyř gólových přihrávek Jakuba Šimáka. Co říká na stoupající formu svého týmu? A věří v body z ledu prvního Pelhřimova? Čtěte středeční tisk!

Diskuse k článku - 27 příspěvků
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
« Novější příspěvky 1 2 3  | Starší příspěvky »
  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Kdyz předveden takovou hru jako v Pelhřimově určitě Krumlov zdolame ona ale Hluboká stejné prohraje z Radomysli

    Vloženo 16.2.2020 22:01:14

    • anonymní čtenář 

      Reagovat

       

      Jelikož Radomyšl vyhraje a Krumlov bude chtít být druhy musí v Milevsko získat dva body.

      Vloženo 16.2.2020 22:49:19

  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Tak jak je to s Milevskem ??? Jestli Milevsko prohraje s Krumlovem a Hluboká úhradě bod Radomysli,postoupí Hluboká!!!

    Vloženo 16.2.2020 21:34:55

  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Tak hoši hodně štěstí v Pelhřimově a když prohrajem nic se neděje za týden uděláme Krumlov a pak to Pelhrimovu oplatime držíme palce věrní fanousci

    Vloženo 14.2.2020 16:51:34

  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Jak jsem jiz psal nechal bych dohledat toho anonyma co psal ty urážky na pana Koláře at se alespoň stydí at ho pozname co je to za člověka ten ma jenom radost ze života když někoho urazí nenechte se od něho odradit pane Kolář tomu ani o hokej nejde díky Vám ze tady pořád je hokej a věříme te bude porad

    Vloženo 11.2.2020 23:47:23

  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Pomĺouvat trenéra a pana Koláře i hrace za to ze tady ten hokej drží je smutný od vás pomlouvacu jiný tady o to zajem nema budte jim za to vděčni ze se tady pořád hraje hokej co mají říkat v Jindřichově Hradci umejte taky chvalit

    Vloženo 11.2.2020 22:21:38

    • anonymní čtenář 

      Reagovat

       

      Tam se hokej hraje a dokonce minulý rok hráli kvalifikaci. :)

      Vloženo 11.2.2020 22:33:15

      • Fanda 

        Reagovat

         

        Jo a letos jsou předpislední bez šance na lepší umístění to by bylo neco pro ty rejpaly z Milevska.

        Vloženo 14.2.2020 12:20:56

« Novější příspěvky 1 2 3  | Starší příspěvky »
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace