InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Absolventský koncert hudebního oddělení ZUŠ

    pondělí 3.6 18:00 - Městská galerie Vodňany

  • Pohádky pana Pohádky

    pondělí 3.6 9:30 - Městské divadlo Prachatice

    Vtipné zpracování známých pohádek.

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Anketa: Domácí úkoly ano či ne?

Jste v základních školách pro zrušení domácích úkolů?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

V Milevsku se včera vítalo natřikrát

MILEVSKO - Ve čtvrtek odpoledne zažila obřadní síň na milevském městském úřadu nápor - hned tři vítání nových občánků města za sebou. Takový příliv nových Milevšťáčků na radnici byl milý, nicméně důvodem byla spíš větší pauza přes svátky koncem roku od posledního obřadu, než porodní boom v Milevsku. I tak šlo jako vždy o milé setkání. Nové občánky vítala do města zastupitelka Marie Jarošová.

 

Děti z mateřské školy Sluníčko se jako pokaždé postaraly básničkami o úsměvy na tvářích přítomných rodičů, babiček, dědečků a vlastně všech. Když takový předškoláček Robert varuje rodiče, co je čeká v pubertě jejich miminek a radí jim pevné nervíčky, neusmát se ani nejde. Věty, kterými oslovuje rodiče zastupitelka a ředitelka milevských Sociálních služeb Marie Jarošová, jsou ze života. Láskyplné dětství, kde není třeba šetřit pohlazením a povzbuzením, je potřeba, aby člověk jednou stál pevně na svých nohou. Marie Jarošová také připomíná, že děti a nové generace, znamenají pro nás všechny naději na pokračování a věčnost. 

Rodiče se zapisují do pamětní knihy města Milevska, dostávají dárkové balíčky, poukaz na nákup v DM drogerii a také pozvání do městské knihovny, kde funguje klub pro maminky s batolaty. Pro maminky je připravena kytička. 

Prvního obřadu se zúčastnili rodiče s Antonínem Fialou, Adélou Máchovou, Patrikem Doležalem, Miou Bártovou, Anežkou Kortánkovou a Matějem Čunátem. Na druhém obřadu byli přivítáni do Milevska Jolana Tomášková, Elen Šandová, Karolína Vondroušová, Filip Vlk, Antonín Benda a Petr Šimák. Třetí obřad patřil ještě třem dětem - Zuzaně Farové, Grétě Novotné a Miloši Bartůškovi. 

Diskuse k článku - 1 příspěvek
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • Bazerant 

    Reagovat

     

    K čemu je tahle komedie dobrá?

    Vloženo 15.2.2020 11:04:53

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace