Discopříběh v režii HRTL v exkluzivním streamu

25. únor 2020

Na své třetí řadové desce, která vychází u katalánského vydavatelství Synth Vicious, se modulární mág Leoš Hort odpoutává od hardwarových udělátek a vrhá se po hlavě do digitálního vesmíru. Místo ve studiu totiž deska vznikala ze skic, které elektronický bard střádal ve svém mobilním telefonu.

Celou HRTLovou novinkou s názvem Hotspot nás ale přesto provází legendární syntezátor Roland SH-101, který díky svému nekompromisně raveovému zvuku, jenž definoval nahrávky osmdesátých a devadesátých let, a své velmi praktické možnosti zavěšení na rameno odkazuje i k tuzemským velikánům žvýkačkové elektroniky ranku Michala Davida.

Hotspot se ale neuzavírá do jediné škatulky či žánru. Jeho hlavním jmenovatelem je tak spíše nostalgie. I z tohoto důvodu vychází kromě digitálního releasu Hotspot i na kazetě. Je tedy znovu na čase oprášit věrné walkmany, aby vám tak HRTLova novinka mohla hrát do uší i ve chvílích, kdy je třicet pod nulou, táta je naštvanej, máte tisíc průšvihů a navíc už vám jede tramvaj.

Album Hotspot, které oficiálně vychází 1. března, si nyní můžete s předstihem pustit v exkluzivním streamu na Radiu Wave!

autor: Radio Wave
Spustit audio