Štěstí na muže

Muži se kolem české krásky točí celý život, ale ona se všech vztahových kotrmelců vyvarovala a volila s rozmyslem. Její srdce získal Archie Drury. Bývalý voják, který působil na několika zahraničních misích, vzpomínky na ně sepsal v knize Hlasy Iráku. Teď už se ale živí jako filmový producent. Stejně jako John Travolta a Tom Cruise se hlásí ke scientologické církvi, ale není tak přísný a svou rodinu nenutí jít stejným směrem. Zásnuby proběhly na netradičním místě. Drury poklekl na vršku Stolové hory a brzy se mohli radovat z prvního syna.

Manželství si modelka hýčká. Tvrdí, že pro spokojenost ve vztahu stačí málo. Je třeba přijmout humor toho druhého, zůstat pro něj zábavný a zajímavý, přinášet svěží nápady a umět se zasmát sám sobě. Prozatím střídají luxusní byty v Miami a New Yorku, ale čím víc synové vnímají dění kolem sebe, tím víc se jim zamlouvá život v Čechách. Ani rodná řeč jejich matky není díky častému pobytu u prarodičů překážkou.

Kombinace

Kurková má dvě děti. První se narodil krátce po svatbě a dostal jméno Tobias Jack Drury. U druhého dítěte se nechala unést a ke jménu Noah Lee nepřidala jen manželovo příjmení, ale i svoje. A to rovnou v ženském tvaru. Výsledek budí pousmání - Noah Lee Drury-Kurkova.

Královna

Modelka patří k nejúspěšnějším modelkám současnosti a měla tu čest být součástí přehlídek a kampaní návrhářských es jako Chanel, Tommy Hilfiger, Dior, Louis Vuitton, Hugo Boss, Versace. Jednou z nejvyšších met, na kterou dosáhla, byla přehlídka pro Victoria´s Secret. V roce 2008 dokonce porazila ohromnou konkurenci krásek s Angelinou Jolie a Scarlett Johansson a stala se nejvíce sexy ženou roku.

Kurková má ale něco navíc. Poznávacím znamením dlouhonohé krásky jsou kalhotové kostýmky. V těch vyniknou její dokonalé křivky a v záplavě šatů se nikdy neztratí. Bojuje sice s hypotyreózou, která se vyznačuje omezenou činností štítné žlázy a způsobuje přibírání na váze, ale díky pozitivnímu vztahu k pohybu (józe), ke kterému vede i své syny, má postavu jako na začátku své kariéry.

V bohaté galerii najdete to nejlepší z jejího šatníku a pár střípků z rodinného života.