28. 2. 2020

Grey's Anatomy se příští týden rozloučí s Alexem

Grey's Anatomy se příští týden rozloučí s Alexem

Fanoušci Grey's Anatomy (Chirurgové) se konečně dočkají. Epizoda Leave a Light On, která se bude vysílat příští týden (5. března), přinese odpovědi na to, co se stalo s Dr. Alexem Karevem, a nabídne jeho postavě uzavřen odchod.

„Po 16 sériích se loučíme s doktorem Alexem Karevem. Podívejte se, jak jeho příběh skončí,“ bylo uvedené v promo videu k příštímu týdnu.

Emotivní video sestává z koláže snímků Justina Chamberse v průběhu let, na pozadí pak hraje skladba Say Something od A Great Big World.

Alexe fanoušci naposledy viděli 14. listopadu, když opustil nemocnici, aby se šel starat o svou nemocnou matku. Na začátku ledna internetem prosvištěla informace, že herec seriál opouští a listopadový díl byl jeho vůbec posledním.

Jelikož jeho odchod byl tak náhlý, scenáristům chvíli trvalo, než postavě připravili úctyhodné rozloučení. V uplynulých dílech jsme se dočkali několika náznaků, které pomalu stavěly příběh pro následující rozlučkovou epizodu.

Alex se poprvé objevil v prvním díle seriálu jako chirurgický internista v Seattle Grace Hospital a rychle se stal oblíbencem fanoušků.

Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Masha

Masha

Takže buď to udělají "true to character", a tím pádem prostě musí umřít, protože jinak by popřeli...
před 4 roky
essim

essim

Je mi líto JO ať už odejde jakýmkoli způsobem
před 4 roky
Maarti

Maarti

Tak to se mega těšim! Až se zas bojím, že budu zklamaná.. Každopádně Alexova postava si pořádný konec...
před 4 roky
Další články k tématu