Quantcast

Televize JOJ slaví 18. narozeniny

| redakce | tisk

Slovenská privátní televize JOJ dnes oslavuje významné výročí - je to již 18 let od spuštění druhé komerční celoplošné televizní stanice u našich východních sousedů.

JOJ začala vysílat z Košic dne 2. března 2002 na frenvencích TV Global. Po dvou letech se přestěhovala do Bratislavy.

Vedle hlavního kanálu JOJ dnes vysílatel provozuje řadu tématických programům - bezplatné (JOJ) PLUS, WAU, placené programy JOJ Cinema, JOJko a exkluzivní kanál Ťuki TV. Do skupiny patří také placené kanály CS TV - CS Film, CS Horror, CS Mystery a CS History.

"'Osemnástka' nemusí byť okrúhlym jubileom, a predsa je v našich životoch výnimočná, symbolická. Či už sme sa cítili dospelí, alebo nie, symbolizovala prechod od spoznávania seba a sveta k vlastnej identite a ideálom, ktoré nás v priebehu rokov formovali a stoja za tým, čím sme. 18. narodeniny nemôžu byť symbolickejšie ani pre našu televíziu. Práve dnes je už z regionálnej stanice sebavedomá televízia, ktorá ďaleko prekročila svoje hranice, stala sa významným lokálnym tvorcom, nielen na obrazovkách, ale aj v online a na filmovom plátne, kde je dnes mimoriadne významným partnerom. Svoju osobnosť formovala od prvých rokov a vo svojej DNA ju má pevne zakorenenú doteraz, kedy už presne vie, kto je, čo chce a za akými hodnotami si stojí. Tak, ako každý z nás, na svojej ceste potrebovala priateľov, ktorí pri nej verne stáli, no a kto môže byť šťastnejší, ako ten, kto ich naráta milióny... Za každého sme vďační a pre každého z nich to každý deň na ceste k dospelosti, rovnako ako dnes, má zmysel," uvedl Marcel Grega, generální ředitel JOJ Group.





Reklama




Vybrané články