Hledáte levné ubytování v Praze? My jsme ho našli!


Sehnat levné přespání v Praze je téměř nemožné. Praha je městem, které u nás nejčastěji navštěvují cizinci, a právě to se podepisuje na cenách hotelů. I kdybyste se nakonec místo s hotelem spokojili s AirBnb, příliš si nepolepšíte. Ceny jsou našponované dost vysoko. Zahraniční turisté jsou ochotní platit, tak proč by hotely zlevňovaly? Kdo chce najít levné ubytování v Praze, ten musí pátrat. Není to ovšem až tak nereálný úkol. Nám se podařilo najít velmi pěknou ubytovnu na Černém Mostě. Ano, jde o okraj Prahy, ale přesně tohle mnoha cestujícím vyhovuje. Pokud jedete vlastním autem, nemusíte se nikde složitě proplétat, zaparkujete hezky na kraji a dále se pohybujete metrem. Černý Most je konečnou stanicí linky B, přímo do centra dojedete asi za 40 minut.

Ubytování Praha i za 200 na den

V rámci ubytovny Praha na Černém Mostě máte možnost vybrat si z ubytování basic, standard, komfort a apartmán. V Nexus hostel & apartment vás noc v 2-4lůžkovém pokoji se sdílenou koupelnou vyjde na 200 za den. Za soukromou koupelnu si připlatíte stovku denně. Ceny to jsou velmi slušné vzhledem k pěknému vybavení pokojů. Na pokojích najdete lůžka, noční stolky a standardní šatní skříně, na přání je možné mít i televizi, minibar či lednici. Kromě koupelny máte přístup i do společné kuchyně s jídelnou.

Ideální místo na přespání i na život

Ubytovna Praha s.r.o. na ulici Bryksova je skvělou volbou, pokud máte v Praze celodenní program a hledáte levné přespání. Vyspíte se tady pohádkově, umyjete se a můžete si i uvařit ve sdílené kuchyni. Může být ale i dobrým řešením pro dlouhodobé ubytování Praha. Blízko je Centrum Černý Most, posilovna a fit centrum s bazénem i saunou, multiplex Cinestar. Ani do přírody to odsud není daleko, po okolí je celkem 65 km cyklotras v oblasti Klánovický les.

Doporučené články