Zámořská MLS byla kvůli koronaviru na 30 dní přerušena

13.03.2020, 09:12
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (18)

Přidat komentář
nevros

Vzdyt NHL je taky uz prerusena

Reagovat
smazaný uživatel

A zrovna, když Letci po letech chytli slinu

Reagovat
bobis21

Edmonton taky konečně vypadal že má šanci v play off někam dojít

Reagovat
smazaný uživatel

No, nevím. Přál bych jim to, ale všechno stojí na těch dvou šílencích v útoku. Pokud by vypadli na chvíli z tempa, neviděl bych to růžově.

Reagovat
bobis21

Právěže od ledna se to začalo více dělit na další hráče, navíc přivedlo další křídla před trade deadline. Poslední zápasy to už na nich tolik nestálo (sleduji je docela často)

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, ok. Západ sleduju jen okrajově. Koukám hlavně na Flyers a její konferenci. Co říkáš na Ennise? Jak se mu daří? Za mě supr kauf. V Ottawě se mi líbil.

Reagovat
bobis21

Zatím dost cestuje sestavou, ale jinak vypadá slušně. Myslím že k Draisaitlovi ideální křídlo. Zato Athanasiou, který mi přišel jako ještě lepší posila, se už vyhrál až do 4. řady...

Reagovat
cetto

Vám se teda taky podařil kauf s tím, jak jste od nás přetáhli Granta. V Ducks si všichni dělají srandu, že v létě ho podepíšeme na rok z trhu volných hráčů a příští rok ho zase před deadline vytrejdujeme za třetí kolo draftu (stejně jako už dvakrát v minulosti). U nás hrál centra čtvrté lajny, u vás si polepšil o lajnu vejš.

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný kauf. Ze začátku jsem byl u Granta skeptický. 29let, nic moc body. Radêji bych viděl mladíky Farabeeho nebo Frosta. První dva zápasy se sehrâvala potom to rozjeli. Super bojovná, bodující třetí lajna s Pytlíkem a JVR. Teď s Laughtonem, JVR zranên, takže došlo i na Farabeeho

A druhá posila taky dobrá. Zkušený centr do 4.lajny. Tam jsme to potřebovali, jako sůl.

Reagovat
smazaný uživatel

V Anaheimu je co špatně? Loni bída, letos velká bída. Klasické chudé roky po těch dobrých? Obměna kádru?

Reagovat
cetto

No ta F1 taky bude za chvíli následovat. A to se mi tu ještě asi 20 lidí smálo, když jsem psal, že letos si sportu jako fanoušci moc neužijeme...

Reagovat
fabec1222

F1 je zrušená už od včera

Reagovat
cetto

No zatím jen Austrálie a Čína, jestli se nepletu. Celou sezonu ještě oficiálně neodpískali. Ale to bude následovat. Nicméně moc si to nedokážu představit, protože všechny týmy už zainvestovaly stovky milionů na vývoj letošního vozu, vše bylo nachystaný a ted se to 2 týdny před začátkem zruší. Určitě jsou pojištěný, ale i tak to bude znamenat obrovské ztráty a popravdě bych se nedivil, kdyby to menší nebo soukromé týmy (Haas, Williams nebo Racing Point) úplně zruinovalo...

Reagovat
fabec1222

Zruší se ještě Bahrajn a Vietnam, to Nizozemsko v květnu už by snad mohlo jít. Jeden nebo dva závody se ještě dají přesunout na léto.

Reagovat
smazaný uživatel

Tie ich trapne stovky milionov budu len ako kvapka v mori oproti hospodarskych skodam celych statov po celom svete.

Reagovat
netopier

Malé tímy túto zimu neinvestovali až tak obrovské peniaze do vývoja, pretože od sezóny 2021 sa menia pravidlá. Taktiež nebudú musieť cestovať po svete a investovať do logistiky.

Reagovat
mistr129

To byl hrozná komedie včera

Reagovat
Ferguson6

Aspoň že tá škótska liga stále ide... Celkovo je vtipne, že Trump zakázal vstup obyvateľom EU do USA, ale UK, ktoré robí najmenšie opatrenia stále nechal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele