Jan Stibůrek je novým jednatelem Mediaprint & Kapa

čtvrtek, 19. března 2020, 15:45 Aktuality, Tisk, Lidé MediaGuru

Distribuční společnost Medaprint & Kapa jmenovala jednatelem Jana Stibůrka, nahrazuje Radka Vaňkáta.

Jan Stibůrek, foto: Mediaprint & Kapa

Jan Stibůrek, foto: Mediaprint & Kapa

Novým jednatelem společnosti Mediaprint & Kapa Pressegrosso se března 2020 stal Jan Stibůrek. Jmenování jednatele potvrdila valná hromada společnosti. V řízení společnosti nahrazuje Radka Vaňkáta, který společnost řídil v pozici jednatele od roku 2010.

Jan Stibůrek přichází do společnosti Mediaprint z pozice ředitele logistiky společnosti Schenker Česká republika. Má více než 18letou zkušenost z vrcholového managementu v oborech maloobchodu, přepravy a logistiky. V minulosti působil jako ředitel logistiky ve společnosti Datart a ředitel provozu ve společnosti DPD.

„V příštích letech se chceme hlavně zaměřit na dlouhodobou spolupráci s vydavateli časopisů, rozšiřování prodejní sítě a pokračování úspěšného provozování sítě výdejních míst pro koncové zákazníky e-shopů,“ uvedl Jan Stibůrek.

Společnost Mediaprint & Kapa Pressegrosso začala svou činnost již v prosinci roku 1989. Dnes distribuuje přes 1 300 titulů od 250 vydavatelů do více než 10 000 prodejních míst v celé České republice. Distribuce tisku je realizována z obchodních zastoupení v Praze, Brně, Českých Budějovicích, Olomouci, Ostravě, Pardubicích, Plzni a Ústí nad Labem. 

-mav-