Filip (33): Manželka mě načapala v dámském oblečení. Nevím, jak se z tohoto trapasu vymluvit

od Luboš Klouček
2 minuty čtení
96354670 s
96354670 s

Filip sám sebe vždycky považoval za extravagantního člověka. Když proto s partou kamarádů před nějakou dobou dostali nápad, že by mohli veřejně vystupovat jako travesty skupina, o svých plánech se manželce ani v nejmenším nesvěřil. Moc dobře totiž věděl, že by s tím nesouhlasila.

Článek byl zpracován na základě příběhu od čtenáře. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenáře pozměněna.

Filip a jeho čtyři kamarádi dostali poměrně netradiční nápad. Vzhledem k tomu, že jsou všichni podobného ražení a jsou pro každou špatnost, rozhodli se svůj nápad postupně začít realizovat.

S kamarády se nám to zdálo jako super nápad, manželce jsem o tom ale říci nemohl

S celým tím nápadem, že bychom se mohli převlékat za ženy a vystupovat jako travesty skupina, přišel můj dlouholetý kolega Pavel. Zdálo se nám to jako super nápad, vždycky jsme byli pro každou špatnost a toto byl způsob, pomocí kterého jsme mohli popustit uzdu své mnohdy extravagantní fantazii. Plácli jsme si na to a dohodli se, že na tom začneme postupně pracovat.

Chtěl jsem o tom povědět své ženě, rychle jsem si to ale rozmyslel. Bylo mi totiž jasné, že by se jí ten nápad zdál úplně nevhodný, že by mi to dokonce byla schopná zakázat.

S kamarády jsme začali plánovat první akci, před ženou jsem to tajil

Dali jsme s kamarády hlavy dohromady a postupně začaly vznikat první nápady, ze kterých jsme byli doslova nadšení. Prvotní myšlenka začala pomalu, ale jistě dostávat své jasné obrysy. Všechno se zdálo být na dobré cestě, byli jsme s kamarády přesvědčeni, že by to mohlo klapnout.

Před svojí ženou jsem ale všechno musel pečlivě tajit. Když jsme se s kamarády scházeli na první zkoušky, přesvědčil jsem ji, že chodím hrát tenis s kolegou z práce. Uvěřila tomu.

Načapala mě v dámském oblečení. Jak se z toho mám vymluvit?

Abychom svůj plán dotáhli do konce, začali jsme si postupně pořizovat i nějakou tu dámskou garderobu, která byla k tomu našemu plánu samozřejmě nezbytná. Když byla manželka v práci, rozhodl jsem se, že se zkusím pohrabat v její skříni, jestli tam nenajdu něco, co by mohla postrádat a co bych já mohl použít. Nepředpokládal jsem, že se z práce vrátí nečekaně dříve a načapá mě v jejím oblečení.

Manželka se zatvářila všelijak, okamžitě za sebou zabouchla dveře, pak mi poslala zprávu, že přespí u kamarádky. Když se vrátila druhý den domů, nemluvili jsme o tom. Ten trapas ale mezi námi visel ve vzduchu.

Nevím, jak to mám manželce vysvětlit

Už několik dní přemýšlím, jak to své ženě vysvětlit. Když jí řeknu pravdu, určitě mi bude říkat, abych se na to vykašlal. A to já rozhodně nechci, s kamarády už to dotahujeme do konce. Nevím ale, co jiného bych si vymyslel, abych nebyl za úchyla. Stejně to nakonec dopadne tak, že své manželce budu muset říci pravdu. Nezbývá mi než doufat, že to pochopí a nebude mě nutit, abych do toho se svými kamarády nešel.

Autor: Nikol Kolomazníková


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články