Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Ze života

Navštivte zdarma webový seminář na téma „Přichází nový trh. Jak se na něm zorientovat a prodávat co nejvíc?“

Marketingová agentura OnlineSales.cz, která pro své klienty zajišťuje komplexní strategickou online komunikaci, připravila pro veřejnost webový seminář na téma „Přichází nový trh. Jak se na něm zorientovat a prodávat co nejvíc?“. Spolu se seniorními členy týmu agentury na něm jako speciální host vystoupí známý podnikatel a konzultant Jan Laibl. Webinář se uskuteční ve středu 29. dubna od 18:00 a účast na něm je zdarma.

Seminář je jednou z aktivit, jimiž se OnlineSales.cz snaží vypomoci podnikatelům udržet se na koronavirovou krizí zasaženém trhu. Je určený pro majitele malých, středních a velkých firem a podniků, začínající podnikatele, start-upy, marketingové pracovníky i HR manažery. Program si klade za cíl vlít novou krev do žil podnikatelům, kteří se snaží najít své místo na současném rychle se měnícím trhu, a pomoci jim najít vhodnou cestu do online světa.

Webinářem provede vizionář a spolumajitel a obchodní ředitel Agentury OnlineSales.cz František Školník. Připojí se k němu Martin Hošek, který točí internetový pořad Franchising SOS a přednáší na konferencích zaměřených na osobní a podnikatelský růst. Z týmu agentury se mezi speakery dále objeví marketérka Katka Puldová, která spolupracovala s firmami jako Nestlé, Adidas či Unilever, a doplní ho zkušená manažerka Eva Hanzelková, specialistka na strategický marketing a zlepšení ukazatelů prodejů. Na závěr promluví podnikatel, obchodní mentor a majitel vlastního školícího centra Jan Laibl, jenž se pokusí účastníky navést ke správnému přemýšlení o jejich produktu ve vztahu k měnící se situaci na trhu.

Jan Sedláček, spolumajitel agentury OnlineSales.cz, o aktivitách agentury řekl: “V OnlineSales.cz si zakládáme na tom, že každému klientovi skutečně nasloucháme a připravujeme řešení odpovídající jeho potřebám. Baví nás pochopit různá podnikání a být u jejich rozvoje. Tyto týdny ale rozvoji podnikání moc nepřejí. Velká část firem se snaží přecházet do online světa, aby si udržely své místo na trhu. Zbrkle se pouštějí do něčeho, čemu my se věnujeme už dlouho. Cítíme proto tak trochu povinnost nabídnout jim nějaké vodítko.”

Agentura OnlineSales.cz kromě webináře také poskytuje během trvání aktuálních restriktivních opatření individuální konzultace zdarma. Domluvit si je můžete prostřednictvím jednoduchého formuláře na webové stránce firmy. Na té naleznete také pravidelný blog, jehož nejnovější příspěvek “Nebuďte zbrkle online, ale správně online” se zabývá právě zmíněnou aktuální problematikou.

K účasti na webináři „Přichází nový trh. Jak se na něm zorientovat a prodávat co nejvíc?“ se lze zaregistrovat na https://onlinesales.cz/webinar.

Zdroj: www.onlinesales.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *