Bývalý nejlepší deblista světa Bob Hewitt byl předčasně propuštěn z vězení

25. 4. 2020, 07:29
Aktuality 3
Bývalý tenista Bob Hewitt byl podmínečně propuštěn z jihoafrického vězení, kde si odpykával šestiletý trest za znásilnění. Nyní osmdesátiletý někdejší nejlepší deblista světa byl v roce 2015 usvědčen ze znásilnění a sexuálního napadení nezletilých dívek, které trénoval v 80. a 90. letech minulého století.
Bob Hewitt

Australský rodák Hewitt, jenž většinu života strávil v Jihoafrické republice, byl předčasně propuštěn i kvůli tomu, že si odseděl povinné minimum z trestu.

Hewitt během hráčské kariéry v 60. a 70 letech získal 15 grandslamových titulů ve čtyřhře a mixu. Ve dvouhře vyhrál sedm turnajů a v singlovém žebříčku byl nejvýš na šestém místě. V roce 1992 byl uveden do tenisové Síně slávy, z níž byl po svém odsouzení vyloučen.

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
paddy
to se v církvi stát nemůže, tam jde max. o malé chlapečky a jeptišky
Reagovat
weak
lleyton nějak sešel... :(
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist