Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Celebrity

Víme, co chystá nového Jaroslav Parči!

Jaroslav Parči zpěvák a muzikálový herec, který  se  poprvé se zpěvák veřejnosti  představil co by semifinalista soutěže Česko hledá Superstar 2006. Od té doby na sobě pracuje a snaží svému publiku stále přinášet něco nového v podobě svých autorských projektů.

V současné době se Jaroslav Parči pečlivě připravuje na svůj nový singl  ke kterému natočí i hudební videoklip ve spolupráci s profesionálním týmem kameramana Štěpána Stewe Bárty, který se podepsal na videklipu k písni “Olvidame que te olvidé”

Podle zpěvákových slov bude novinka, která je plánovaná na červenec tohoto roku pro mnohé velkým překvapením. “Je to jiný styl než na který jsou fanoušci ode mě zvyklí. Hudbu k písni mi složil hudební producent, skladatel Zdeněk Hrubý a já si jí otextoval. Prioritně se věnuji Pop/Latin stylu, ale tentokrát jsem si řekl, že oslovím širší publikum a ukážu se i v jiném hudebním stylu. Z této spolupráce mám obrovskou radost, protože jsem si uvědomil, že je dnes velmi důležité se obklopovat správnými lidmi, kteří ví co dělají a to co dělají je na profesionální úrovni.” Dodal s úsměvem Jaroslav Parči.

Do budoucna se lidé mohou těšit na spoustu dalších hudebních novinek, které zpěvák připravuje a těší se na to, že si jeho písně prorazí cestu ke všem lidem.

Co se týká divadelní sféry, mimo současné tituly, ve kterých účinkuje, v roce 2021 se zpěvák dále objeví a představí v roli, v novém muzikále, avšak zatím nebude prozrazovat detaily.

Zdroj a foto: archiv J. Parčiho

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *