Životní styl

11. května 2020 10:22

Roman se v úterý v seriálu Slunečná definitivně rozkmotří s Jankem. Udělá tu nejhorší věc!

Když jde o byznys, jde pro Romana všechno stranou. Protože Janek zásadně zasáhne do jeho plánu vybudovat solární elektrárnu ve Slunečné, Roman mu vše vrátí i s úroky. Jak? Na to se podívejte v úterý ve 20.15 na Primě v další epizodě seriálu Slunečná. A vězte, že tohle je konec přátelství i rodinných vazeb.

Janek Týně a Julii na statku pomáhá zamezit tomu, aby byly donuceny prodat svoji polovinu statku Sylvě, která by ji obratem přepustila Romanovi s Matějkou, kteří na pozemcích chtějí vybudovat solární elektrárnu. Ač to nebylo jednoduché, Janek nakonec vymyslí dokonalou kličku, jak pozemky znehodnotit a zabránit výstavbě na nich.

Jenže ani Roman není úplně hloupý a dojde mu, že posudky, které vypracoval na pozemky ve Slunečné Sam, možná nejsou až tak korektní. Samovi proto začne nenápadně vyhrožovat…

Sledujte to ve videu:

Roman se se Samovou reakcí odmítá smířit, stejně jako s tím, že na Slunečné vinou jeho posudků nebude moci stavět. Tentokrát už si Roman nebude brát servítky ani před Samem, ani před Jankem, a dokonce ani před Hanou.

Týraný senior u Vackových

U Vackových je dusno. Od momentu, kdy děda Vacek vylezl před natáčecím štábem Receptáře ze sudu, se se Zdeňkem nikdo nebaví, a především mu dává všechno vyžrat Lída. Už i samotnému Zdeňkovi začíná být jasné, že tohle přehnal. Bude se proto snažit Lídě zavděčit, moc se mu to ale nepovede.

Zdeňkův další kousek bude totiž až příliš pro všechny z vesnice. Především místní „slepičí“ komando usoudí, že Lída svého tchána trestá. A pošlou na ni sociálku! Nakonec to bude Zdeněk, kdo bude z celé situace těžit…

Mrkněte se na video, jak Lídu jejich návštěva zaskočí:

Útok Štěpána na Janka

S Lídou lomcuje i to, že se od Petry Slaninové dozví o tom, jak Týna na statku žije vesele s Jankem. Tato informace ale samozřejmě popudí i Štěpána. Ten je sice Jankovi stále zavázaný za to, že mu dvakrát zachránil život, už i jemu je ale jasné, že vztah mezi Jankem a Týnou opravdu není jen kamarádský. Pod vlivem alkoholu se neudrží a na Janka zaútočí:

Tohle ale zdaleka nebude jediná rána, kterou Janek dostane. Ta od jeho bratrance a donedávna nejlepšího kamaráda jím otřese daleko víc. Roman totiž ve vleku pomstychtivosti a chamtivosti prozradí Týně celou pravdu o sázce a o tom, kdo Janek je. Jak Týna zareaguje? Samozřejmě bude pořádně naštvaná, že jí Janek celou dobu lhal. Podívejte se už teď na exkluzivní sestřihy:

Na nejdramatičtější epizodu ze seriálu Slunečná se podívejte v úterý ve 20.15 na Primě!


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 5. 2024

Berani, to, zda byste měli vynaložit určitý výdaj, by mohlo způsobit určité napětí mezi vámi a partnerem. Možná si myslíte, že to nyní není možné, zatímco váš přítel je rozhodnutý do toho jít. Dnes není vhodný den na to, abyste se v této záležitosti snažili dosáhnout dohody. Ani jeden z vás pravděpodobně neustoupí. Počkejte pár dní, až budete oba méně napjatí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.