Lada (29): Jít na rande s vlastním otcem, to se povede málokomu. Toto však mělo parádní dohru

od Nikola Jaroschová
2 minuty čtení
zena 25
zena 25

Lada se netají tím, že dává přednost starším a zralejším partnerům. Mladší muži nebo její vrstevníci tak u ní nemají šanci. Když vyrazila na rande s pohledným padesátníkem Romanem, ani netušila, jak to vlastně skončí.

Článek byl zpracován na základě příběhu čtenářky. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenářky pozměněna.

Lada neměla sebemenší tušení, že toho dne vyráží na rande s mužem, který je ve skutečnosti její vlastní otec. Bláznivé rande však mělo parádní finále, se kterým nikdo nepočítal.

Chci vedle sebe zkušeného muže

Už v pubertě jsem si všimla, že se nezajímám o vrstevníky. Zatímco kamarádky chodily se stejně starými kluky, já vyhledávala starší partnery. Uvědomila jsem si, že chci vedle sebe někoho zkušeného, kdo přesně ví, co od života chce.

Proto jsem kývla na rande s Romanem. Bylo mu něco málo před padesát a byl to pohledný muž. Ne nadarmo se říká, že někteří muži zrají jako víno.

Pochlubila jsem se matce. Ta se tvářila všelijak

Než jsem odešla na domluvené rande, pochlubila jsem se matce. Vzhledem k tomu, že jsem celý život žila jen s ní, jsme k sobě měly velmi blízko. Ona se však tvářila všelijak. Napadlo mě, jestli mi třeba nezávidí. Romana jsem jí samozřejmě nadšeně popsala. Výraz v jejím obličeji jsem nechápala, ale rozhodla jsem se to hodit za hlavu. Čekalo mě jistě báječné rande.

Večer probíhal skvěle. Než se objevila moje máma

Roman byl skutečně fešák. Překvapilo mě, že máme podobně oříškové oči a některé pohyby těla jako by byly přes kopírák. Líbil se mi. Všechno probíhalo skvěle, večer byl velmi příjemný. Pak se ale u našeho stolu v restauraci objevila moje matka. Byla jsem v šoku. Co tady dělá?! Když jsem se podívala na Romana, byl možná ještě šokovanější než já. Když matku oslovil jménem, zakuckala jsem se vínem, které jsem zrovna pila.

Šla jsem na rande s vlastním otcem?!

Ti dva se očividně znali. A znali se dost dobře, což mi došlo během několika následujících vteřin. Ten zkušený a pohledný muž, se kterým jsem byla na rande, byl ve skutečnosti můj otec. Když mi toto máma řekla, samozřejmě před zraky všech ostatních, kteří zvědavě sledovali, co se u našeho stolu děje, žaludek se mi obrátil vzhůru nohama. Ta nejlepší dohra však měla teprve přijít!

Domů odešli společně

Zatímco já do sebe v šoku lila jednu sklenici vína za druhou, abych zahnala myšlenky, které jsem při pohledu na Romana ještě před pár minutami měla, ti dva se dali do veselé debaty. Ani jsem si zpočátku nevšimla, že se drží za ruce.

Jak to celé dopadlo? Ti dva z restaurace odešli společně. Měli mezi sebou očividně hodně nedořešeného. Nakonec to dali zase dohromady, po tolika letech. Já zůstala sama u prázdného stolu. Naštěstí jsem měla alespoň to víno…

Autor: Nikol Kolomazníková


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články