Zoufalý Daniel (39): Stojím před propastí, které se říká incest. Bojím se, že jako otec selžu

od Nikola Jaroschová
2 minuty čtení
muz 3
muz 3

Daniel nikdy nepatřil k mužům, kteří by si někdy připadali v úzkých. Nyní se ale dostal do náročné situace a neví, jak z ní má vybruslit. Zamiloval se totiž do dcery své manželky.

Článek byl zpracován na základě příběhu čtenáře. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenáře pozměněna.

Zpočátku se svým pocitům bránil. Dokonce sám sebe přesvědčoval, že je blázen, pokud se chce zakoukat do tak mladé dívky – a k tomu všemu dcery své manželky! Srdci ale nakonec poručit nedokázal…

Denisa mě okouzlila na první pohled

Mám za sebou několik nevydařených vztahů, proto jsem se do dalšího zrovna dvakrát nehrnul. Když jsem ale poznal Denisu, překvapilo mě, že mě okouzlila na první pohled.

Hodil jsem za hlavu všechny předchozí zkušenosti a s pohlednou Denisou to dal dohromady. Byla o dva roky mladší a měla dceru, což mi ani v nejmenším nevadilo.

Po roce jsme se vzali. S Denisou jsem vyženil i dceru Karolínu

Od našeho seznámení uplynul teprve rok a my už plánovali svatbu. Cítil jsem, že Denisa je žena mého života, nechtěl jsem nic odkládat.

Ani ona se svatbě nebránila, ba spíše naopak. Vyženil jsem Denisinu dospívající dceru Karolínu. Byla celá maminka, stejně tak pohledná. V tu dobu jsem však měl oči stále jen pro svoji ženu. Nenapadlo mě, že to jednoho dne bude jinak.

Karolína jako by mamince z oka vypadla. Přistihl jsem se při zvláštních pocitech

Karolína byla skutečně kopií své matky. Jak rostla, byla jí stále podobnější. Rok ve společném bydlení uplynul jako voda a já se jednoho dne přistihl při opravdu podivných pocitech.

Uvědomil jsem si, že pokukuji po Karolíně. Zakazoval jsem si takové chování, vždyť to byla moje nevlastní dcera! Ty pocity ale byly stále silnější.

Zamiloval jsem se do dcery své ženy

Před nějakou dobou jsem přestal lhát sám sobě. Musel jsem si přiznat, že jsem se do mladinké Karolíny zamiloval. Ona ani její matka o tom nemají sebemenší tušení.

Ačkoli si to tajemství nechávám pro sebe, stále více mi komplikuje život. Nemůžu Karolínu dostat z hlavy. O mých citech sice netuší, ale někdy se bojím, že si všimne, že žárlím. Nesnesu vedle ní jiného muže, a že již měla několik partnerů. Je to přece mladá a krásná holka, není se čemu divit!

Nevím, jak s tím problémem naložit. Jsem zoufalý!

Každý den uvnitř sebe řeším dilema, jak z té šlamastiky ven. Nemohu se nikomu svěřit, byl bych za zvrácence a úchyla. Ty pocity mě ale ubíjí každý den víc a víc. Doufám, že pomůže, až se od nás Karolína odstěhuje.

To ale bude nejdříve za rok. Do té doby se musím opravdu snažit, aby se o mém tajemství nikdo nedozvěděl. Nedopadlo by to dobře.

Autor: Natálie Kabourková


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články