Nová kolekce Queens s přidanou hodnotou

Nová kolekce Queens s přidanou hodnotou

6. června 2020, Nová kolekce triček, značka Queens, Queens.cz, dámská trička, pánská trička

Sponzorované odkazy

Český streetwear a sneakers obchod Queens má novou kolekci triček v duchu svého hesla #PositiveVibe­sOnly. Kousky jsou z certifikované organické bavlny a z dílny britské značky Stanley/Stella. Autorem jejich designu je Jakub Otčenáš.

Queens tedy jede a ve svém módu nyní dává do světa vlastní kolekci s přidanou hodnotou. Výtěžkem totiž podpoří projekt Breakfaststory. Trika jsou řešena na pozitivní vlně, k mání ve všech velikostech a vhodná jak pro dámy, tak pro pány.

Bílé triko Queens Stay Comfy TeeBílé triko Queens Stay Comfy Tee

Queens Stay Comfy Tee

Je bílé bavlněné triko z cetrifikované bavlny s větším printem na zádech a menším s logem značky na předním díle. Vyjde na 549 Kč.

Pozitivní logo-smajlík na předním díle trika Queens Stay Comfy TeePozitivní logo-smajlík na předním díle trika Queens Stay Comfy Tee

Kolekce #PositiveVibesOnly

Pozitivní a úsměvem nabitá kolekce triček je plná statement printů, přičemž odkazuje na devadesátkovou estetiku a reinterpretuje ikonické smiley face logo – to vše ve třech barevných variantách.

tričko Queens Stressless Teetričko Queens Stressless Tee

Queens Stressless Tee

Černé stylové triko z nové kolekce s velkým printem na zádech a malým na předním díle s logem značky stojí 549 Kč.

zadní print trička Queens Stressless Teezadní print trička Queens Stressless Tee

Cool energie

Pozitivní energie je aktuálně vzácným zbožím, a tak ji Queens s radostí posílá dál. Spojil se s Breakfaststory a z každého prodaného kousku podpoří jejich iniciativu #potesobedem, která zajišťuje bezplatné obědy pro seniory a maminky samoživitelky. Protože oběd, to není jen jídlo – je to věc, která dokáže zlepšit den. To platí nejen za domácí karantény, ale i v časech „běžných“.

triko Queens From Head To Toe Teetriko Queens From Head To Toe Tee

Queens From Head To Toe Tee

Toto světlé žluté triko z organické a certifikované bavlny bude prima kouskem do letních dní. Má větší print na zadním díle a malý print na předním s logem značky. Triko má cenovku 549 Kč.

triko Queens From Head To Toe Tee zepředutriko Queens From Head To Toe Tee zepředu

Queens pomáhá

Na dobré věci přispívá Queens dlouhodobě – finančně pomáhá například znevýhodněným maminkám, pravidelně obdarovává streetwearem a teniskami děti z dětských domovů a ve spolupráci s writerem Khomou pro ně také plánuje uspořádat sérii charitativních graffiti workshopů, jakmile to situace a počasí dovolí.

Nevybrali jste si? Na Queens.cz najdete další velkou nálož produktů značky.

Zdroj foto: Queens.cz

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři, pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu