InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Ivana Říhová: Muzeum v proměnách času (1967-2024) – historická přednáška

    Úterý 21.5 17:00 - Strakonice, Šmidingerova knihovna

  • Klub deskových her

    Úterý 21.5 18:00 - Čajovna Na Půdě, Strakonice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Petr vymazal Sokolta. Jistebnice si po Chyškách přesto vyšlápla i na Sepekov

SEPEKOV – Už podruhé během pár týdnů zamířili fotbalisté Jistebnice k přípravnému utkání do milevského regionu. Po výhře v Chyškách 6:1 tentokrát hráli v sobotu dopoledne za horkého počasí na půdě dalšího celku z céčkové skupiny I. B třídy Sepekova. Po devastaci Chyšek, proti kterým zářil především třígólový zkušený útočník Michal Sokolt, ale měli mnohem těžší práci. Sepekovská obrana v čele s Martinem Petrem hlavní útočnou zbraň uhlídala, Sokolt odehrál jen zhruba půl hodiny prvního poločasu a do druhé půle už nenaskočil vůbec. „Ukousl si velké sousto,“ smál se po utkání Sokoltův kamarád Martin Petr. První půle nakonec skončila bez branek. Po přestávce ale přece jen účastník okresního přeboru Táborska třikrát udeřil, zaslouženě zvítězil 3:0 a připsal si druhý jarní skalp na Milevsku – 0:3.

Jistebnice se letos snažila o návrat do krajské soutěže a po podzimu byla na dobré cestě. Své vedení v průběžné tabulce okresního přeboru Táborska ale k postupovým oslavám dotáhnout vinou koronavirové krize nemohla. Také Sepekov po podzimu sahal po historickém úspěchu, přezimoval druhý. Další přípravné utkání už svěřenci trenéra Ondřeje Jordána neabsolvují, nyní bude následovat letní přestávka a sejdou se zase až ke klasické předsezonní přípravě.

TJ Sokol Sepekov – 1. FC Jistebnice 0:3 (0:0). Bez karet. Rozhodčí: Ťupa. Přihlíželo kolem 80 diváků.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace