Koupaliště v Kloboukách se otevřelo veřejnosti

Foto: MěÚ Valašské Klobouky
VALAŠSKÉ KLOBOUKY – Novou sezónu zahájilo na startu letních prázdnin městské koupaliště ve Valašských Kloboukách. Serveru Zlin.cz to oznámila mluvčí kloboucké radnice Lenka Zvonková.

Za osvěžením i odpočinkem mohou na městské koupaliště v Kloboukách návštěvníci přicházet denně od 10 do 19 hodin. V areálu je k dispozici plavecký bazén, dětský bazén s brouzdalištěm a skluzavkami, beachvolejbalové hřiště, trampolína a vybavení pro další sportovní vyžití a zábavu. Vstupné pro dospělého na celý den činí 50 korun, děti do tří let mají vstup zdarma, děti do 15 let a senioři zaplatí 25 korun. Po 15. hodině je vstup levnější.    

„Na klobouckém koupališti se mohou návštěvníci kromě plavání věnovat i aktivnímu odpočinku při plážovém volejbale, badmintonu, ruských kuželkách nebo ping-pongu, děti zase ocení skákací trampolínu nebo hrací domek. A ke správnému letnímu relaxu u vody nebude chybět ani občerstvení v bufetu s venkovním posezením. Všichni místní i přespolní návštěvníci jsou vítáni,“ vzkázal Roman Petrůj, jednatel Valašskoklobouckých služeb.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x