V neděli se chystá další Rogalo DC! Na co se tentokrát můžete těšit?
Zdroj: www.mmdecin.cz
Co se chystá

Děčín - V neděli 5.července se koná další hudební odpoledne Rogalo DC. Začíná v 15 hodin na Smetanově nábřeží. Podívejte se, které kapely vystoupí tentokrát.

Program na neděli 5. července

  • 15.00 - Ninarosa - slovenská houslistka, zpěvačka a skladatelka Nina Marinová je výjimečná bytost umělecky i lidsky. Spolu s akordeonistou Michalem Mihokem a kytaristou Tiborem Židou vytvořili program plný krásných melodií. Jsou pravidelnými účastníky nedělních akcí.
  • 16.00 - Igor Barboi trio - projekt špičkového ruského akordeonisty, plný krásných latinsko-amerických témat. Nedílnou součástí jsou i cellista Severočeské filharmonie Vojtěch Čermák a kytarista Martin Herbst.
  • 17.00 - Tři v klobouku - moderátor akcí Luděk Nedvěd, je zároveň výborným saxofonistou. V triu s kytarou a houslemi zahrají jazzswingové melodie a podtrhnou celkově pohodový program, tentokrát bez rockového hluku

Projekt Rogalo DC 2020 probíhá každou neděli do konce září, vždy od 15.00 do 18.00 hod. za finanční podpory Statutárního města Děčín. Vstupné se neplatí.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru