InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Koncert žáků Marie Homolkové

    středa 22.5 17:00 - ZUŠ – Hrad, Strakonice

  • Posezení s harmonikami

    středa 22.5 18:00 - Hospoda Myslivna Dražejov

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kváskovický turnaj sice propršel, ale i tak byla nálada skvělá

 Autor: Jan Petráš

    Autor: Jan Petráš

KVÁSKOVICE – Jsou akce, které za poslední roky zmizely ze sportovního kalendáře, ale pak jsou i takové, které jen tak nic nezastaví. Jednou z nich je kváskovický turnaj v malé kopané, který napsal v sobotu 11. července už svoji sedmnáctou kapitolu. Hlavní pořadatel Petr Velíšek, přezdívaný Čára, měl sice po ránu spoustu telefonů, protože předpověď počasí zrovna nic dobrého nevěstila, ale verdikt byl jasný – hrát se bude! Sešlo se šest týmů, jeden bez omluvy nedorazil, které se utkaly systémem každý s každým. Nejlépe si počínal cehnický To nemáš, druhý skončil FC Admirál, bronz putoval rovněž do Cehnic, tentokrát jej získal celek To máš, čtvrtí skončili strakoničtí hokejisté FC Večerka, páté Miloňovice a poslední Elitní lamky. Na hřišti se představil například brankář českobudějovického Dynama Martin Janáček, katovický zadák Jakub Miklas nebo nová posila strakonického Junioru Petr Hovorka. Utkání rozhodovala sudí Eliška Machová.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace