Moje šťastná hvězda

Zase myslí na nevěru?

Mladá herečka ho okouzlila a nerozhodil ho ani velký věkový rozdíl. Herec ze seriálu Slunečná JAN ŠŤASTNÝ (54) už si ale se svou manželkou BÁROU PETROVOU (34) nerozumí tak jako před lety.

Zamiloval se do ní na první pohled a láska byla v tu chvíli silnější než jakékoliv obavy nebo názory ostatních. Herec ze seriálu Slunečná Jan Šťastný (54) svou současnou manželku Barboru Petrovou (34) poznal díky práci.

Seznámili se v Divadle na Vinohradech a už tehdy na Báře mohl Honza oči nechat. Jenže byla ještě hodně mladá a dohromady se dali až za nějaký čas.

Před lety spolu dokonce hráli v seriálu Ordinace v růžové zahradě, kde jejich vztah nabral na obrátkách. Následovala svatba a dítě a manželé si šťastně žili celých deset let.

Teď má ale jejich manželství procházet jistou krizí. Že by jejich láska už nebyla tak silná jako na začátku?

Na nevěře nevidí nic špatného

Šťastnému se hezké ženy vždycky líbily. Teď to ale vypadá, že už ho život po boku jen jedné z nich už nejspíš přestal naplňovat.

Koneckonců u své manželky už jeden vroubek má. Krátce po narození jejich syna Ondřeje (8) totiž Jan navštívil nevěstinec. Tehdy ponížená Petrová vyhodila manžela z domu a už ho nikdy nechtěla vidět.

Šťastný ji nakonec přesvědčil, že s žádnou z těch žen nic neměl, a ona mu uvěřila. Sám je ale zastáncem toho, že nevěra není důvodem k rozvodu.

Kryje si záda?

Působí to, jako kdyby si Šťastný kryl záda už dopředu. Má snad v plánu své ženě zase zahnout a ohrozit tak znovu své manželství?

V posledních dnech se má chovat k Báře celkem odtažitě, ale ona to dává za vinu jeho pracovnímu nasazení a už se s tím jakžtakž smířila. Aby nakonec nebyla překvapená, jak se celá situace má.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden